AnhurChivas
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 368
- İsim
- Anhur Chivas
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 35 mbps internetim var şuan. GFN ilk geldiğinde açtığım Geforce Now Founders hesabım var. O zamanlar ilk 100 müydü 1000 miydi neydi hesap açanlara founders hesap veriliyordu. Sonra kaldırıldı tabi şuan normal free hesap veriyorlar.
Founders hesabın özellikleri yarım saat yerine 1 saat oynuyorsunuz
sıra beklemek çok az, hatta hiç yok,nadiren 199 kişi falan geliyor, siz 160. sırada direk oyuna giriyorsunuz size ayrıcılık tanıyor.
Benim farkettiğim önemli 2 özelliği bunlar, tek eksisi oyuna vpn ile giriyorsun fakat oyuna girdikten sonra vpn kapatabiliyorsun.
Şimdi bunu neden anlattım, internette 10-20tlye founders hesapların satıldığını gördüm, eğer turkcellin performansını beğenmiyorsanız sizde bu hesaplardan alın keyfinize bakın. Hem sınırsız hesap hem lagsız takılmasız.
bu arada reklam yapmadım bende turkcellin performansını beğenmiyorum diye 1 ay boyunca bu hesabımın mailini aramıştım rahat oynayayım diye, sonunda bi şekilde buldum rahat rahat oynuyorum.
Founders hesap dediğin şey parayla (Minimum 10$} premium alınmış hesaplardır, milletin 10-20₺'ye "Founders" adı altında sattığı hesaplar Avrupa sunucusuna ait bedava hesaplardır. VPN ile kendin de o hesaplardan açabilirsin. Kerizlere 10-20₺'ye kakalıyorlar öyle. Kimse almasın, VPN ile açabilirsiniz kendiniz dediğim gibi.