Konuyu toparlayip kafani karistirmayacak sekilde yazayim bro S23 ayarindaki en dusuk iphone 13 pro - 14,14 produr hatta direk 14 pro diyebilirim ama simdi fanboylar kudurur falan :d Ben düz 13'ten Note 20 Ultraya gecis yapmama ragmen hayvan gibi memnunum sadece kamerasinin (bazi) ozelliklerini aradigim oluyor onun disinda iPhone'u hicbir sekilde aratmadi N20U 13'ten sonra boyle bir deneyim sunarken S23'ten 13'e veya 12'ye gecmek cok sacma olur. 11'i hic katmiyorum bile. 11 evet yilina gore iyi bir cihaz ancak gorunmeyen kusurlarini kimse soylemiyor? Ekrani gorup gorebilecegin en rezalet ekran bak IPS ekran iyidir hostur IPS ekrani cogu kisi sever bende dahil ancak bu kadar kotu bir IPS olamaz aga otomatik parlakligini bile ayarlayamayan bir ekrandan bahsediyoruz alt model olarak gorunen XR ekrani 11'den daha iyi kagit ustunde ikiside IPS ancak XR daha kaliteli deneyim sunuyor,2. olarak ise performansi rezalet diyebiliriz cunku iPhone 8+ bile daha iyi bir islemci performansi verirken 11 yavas acilmayla,kasmalarla takilmalarla dolu olabiliyor. Bakin tum 11'ler boyle demiyorum Apple fanboylari simdi ustume cokebilirler ama cogu 11 de bu sorunlar mevcut.Belki fiyatina gore iyi ozellikler sunuyor diyenler olabilir ancak fiyatina gore asla iyi ozellikler sunmuyor sifir fiyat etiketi 26.000tl olan bir telefona gore kesinlikle rezalet 1-2 sene sonra guncelleme destegi bitecek 11'in hakettigi max fiyat 15-16k idi onlarida haketmiyordu ancak o zamanlar bir nebze yine alinabilirdi su an alinmasi delilik. Kisacasi elindeki S23'un kiymetini bilmeni tavsiye ederim ancak icerik ureticisiysen veya is amacli kullanacaksan mac,ipad cihaxlar arasinda fazla gecis yapiyorsan aradaki kolay islemler isine yarayacak seyler ise IOS'a gecis yapabilirsin ama bu IOS cihaz minimum 13 pro olmali bence S23'ten sonra tatmin olman icin.