Neden İphone Telefonlar Bu Kadar Pahalı Ve Gereksiz Fiyatta

Uzun ömürlüler.
ip7 kullanıyorum hala taş gibi telefon kaç kere düştü ıslandı.
Yine alsam iphone alirim 3-5 fazla vereyim kullanayım yıllarca.

kanka şimdi şöyle ayırabilir android oyunvs. genel işler içinm ama iphone iş ve genel için oyun değil
android telefonda performans kaybı çok daha erken başlarken iphonede bu sorun olmuyor ve buda değerini arttırıyor
yazılım desteği iphone yazılım desteğini uzun tutarken çoğu android marka kısa tutuyor
kamera kalitesi olarak ise aynı mp likte olsa bile iphone daha güzel çekimler yapabiliyor
bundan dolayı pahalı ve marka değeri söz konusu
soruya gelirsek değer mi ?
o soru (ör:kişiye kalmış parası olan alır olmayan almaz gibi)
iPhone oyun için değil demişsiniz ama telefondan pubg oynayan yayıncılar içinde neredeyse herkes iPhone kullanıyor ben de çok oyun oynuyorum android telefondaki 90fps iPhone telehonların 60 FPS hali gibi bence oyun tarafında iPhone iyi ama android telefon da fena değil modele göre değişir mesela redmagic 7 ile iPhone 11 oyun performansı karşılaştırmak yanlış olur redmagic alır aynı şekilde redmi note 10 ile iPhone 14 pro Max karsılaştırmak ta yanlış olur performans bence modele göre değişir bence

iPhone oyun için değil demişsiniz ama telefondan PUBG oynayan yayıncılar içinde neredeyse herkes iPhone kullanıyor ben de çok oyun oynuyorum android telefondaki 90fps iPhone telehonların 60 FPS hali gibi bence oyun tarafında iPhone iyi ama android telefon da fena değil modele göre değişir mesela redmagic 7 ile iPhone 11 oyun performansı karşılaştırmak yanlış olur redmagic alır aynı şekilde redmi note 10 ile iPhone 14 pro Max karsılaştırmak ta yanlış olur performans bence modele göre değişir bence
o açıdan doğru oyun oynanıcaksa o para verilmez hem şarz hemde performans açısından değmez ve iphone oyun telefonu değil
tabii ki seviyesine göre karşılaştırmak lazım ama dediğim gibi iphone oyun açısından genel memnun etmiyor bence

iphone nun yazılım güvenlik işlemci gibi konularda mükemmel olması bu kadar fiyatı hakediyor

İphone lerde %50 vergi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone nun yazılım güvenlik işlemci gibi konularda mükemmel olması bu kadar fiyatı hakediyor
İos var birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri