Neler Yeni

Neden İphone Telefonlar Bu Kadar Pahalı Ve Gereksiz Fiyatta

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Uzun ömürlüler.
ip7 kullanıyorum hala taş gibi telefon kaç kere düştü ıslandı.
Yine alsam iphone alirim 3-5 fazla vereyim kullanayım yıllarca.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
En İyi Cevap
1
kanka şimdi şöyle ayırabilir android oyunvs. genel işler içinm ama iphone iş ve genel için oyun değil
android telefonda performans kaybı çok daha erken başlarken iphonede bu sorun olmuyor ve buda değerini arttırıyor
yazılım desteği iphone yazılım desteğini uzun tutarken çoğu android marka kısa tutuyor
kamera kalitesi olarak ise aynı mp likte olsa bile iphone daha güzel çekimler yapabiliyor
bundan dolayı pahalı ve marka değeri söz konusu
soruya gelirsek değer mi ?
o soru (ör:kişiye kalmış parası olan alır olmayan almaz gibi)
iPhone oyun için değil demişsiniz ama telefondan pubg oynayan yayıncılar içinde neredeyse herkes iPhone kullanıyor ben de çok oyun oynuyorum android telefondaki 90fps iPhone telehonların 60 FPS hali gibi bence oyun tarafında iPhone iyi ama android telefon da fena değil modele göre değişir mesela redmagic 7 ile iPhone 11 oyun performansı karşılaştırmak yanlış olur redmagic alır aynı şekilde redmi note 10 ile iPhone 14 pro Max karsılaştırmak ta yanlış olur performans bence modele göre değişir bence

TİTAN.

80+ Platinum
iPhone oyun için değil demişsiniz ama telefondan PUBG oynayan yayıncılar içinde neredeyse herkes iPhone kullanıyor ben de çok oyun oynuyorum android telefondaki 90fps iPhone telehonların 60 FPS hali gibi bence oyun tarafında iPhone iyi ama android telefon da fena değil modele göre değişir mesela redmagic 7 ile iPhone 11 oyun performansı karşılaştırmak yanlış olur redmagic alır aynı şekilde redmi note 10 ile iPhone 14 pro Max karsılaştırmak ta yanlış olur performans bence modele göre değişir bence
o açıdan doğru oyun oynanıcaksa o para verilmez hem şarz hemde performans açısından değmez ve iphone oyun telefonu değil
tabii ki seviyesine göre karşılaştırmak lazım ama dediğim gibi iphone oyun açısından genel memnun etmiyor bence

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
iphone nun yazılım güvenlik işlemci gibi konularda mükemmel olması bu kadar fiyatı hakediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
İphone lerde %50 vergi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone nun yazılım güvenlik işlemci gibi konularda mükemmel olması bu kadar fiyatı hakediyor
İos var birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,616
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom