Neler Yeni

Neden İslami Psikolojik Yardım Sitesi Yok?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
biliyorm orada terimleri karıştırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı anlattığım kısımları yanlış ifade etmiş olabilirim ancak anlamak isteyen anlar diye düşünüyorum. Ben bugüne kadar nihat hatipoğlu dışında islamı yaymaya çalışan veyatta dinini gönüllü olarak yayan birilerini ya da kuruluşları görmedi. Öyle gördüm böyle yorum yapıyorum. Konunun daha fazla uzamasına gerek yok bence

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Bazı dini psikolojik yardım siteleri var ki Hristiyanlık dini üzerinden intihar ucunda olan insanlara psikolojik destek sağlayarak onları hayata kazandırmayı hedefliyor. Bu siteler Hristiyanlık dinini kullanarak manevi terapi yapıyor. Neden İslam için olanı yok? Bu bir eksiklik değil mi?
İslam dininde Kur'an-ı Kerim'i detaylı okuyarak, bu konuda kendine yardımcı olabilirsin. Aksi takdirde diğer arkadaşların dediği gibi noktaya çıkıyor. İnsan nefsini ve duygularını kontrol edebilmesi için iç huzura ve Kur'an'a ihtiyaç duyar. Gerçekten çoğu kişi bunu çevre etkenler nedeniyle reddetse bile bu bir gerçektir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
ayrıca söylediğim yazıda ofansif alıglanacak bi durum yok şahsen, insanların bir getiri sağlamayacak bir şey için kendilerini yormamayı tercih etmesi kötü bir şey değil.
Emr-i Bil Maruf'un, insanları yanlış yoldan doğru yola yönlendirmenin faydası var. Sevabı var birisinin hidayetine vesile olmanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,003
Üyeler
163,590
Son üye
Churchilly
Top Bottom