🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Klavyeye fazla yüklenme
En iyisi ace ile yıkamak. Sonunda foşur foşur lavanta yağı ilede yıkayacan mis. (!)Yoh artık, dur bende yarın pas sökücü denicem (!) ....
ben genelde tinerle yıkıyorum mesela bu akşam kurbanım gamepower overlordEn iyisi ace ile yıkamak. Sonunda foşur foşur lavanta yağı ilede yıkayacan mis. (!)
Blue switchte bir tuşta çok basma bbb gibi yada basmama swtichten click sesi azsa yada yoksa kökten çözüyor. Öneririm ama dikkatli sıkınız fazlası toz tutar yapışır tozlar .hocam benim klavyemde de bazi tuslarda basmama, bazilarinda 3-4 defa bastigi bile oluyor. wd40 cozer mi sizce?
Sententikmi yoksa selülozik ilemi ?ben genelde tinerle yıkıyorum mesela bu akşam kurbanım gamepower overlord
unuttum valla selülozik olması lazım kahve döküldü kapanıp açılıyor aradaBlue switchte bir tuşta çok basma bbb gibi yada basmama swtichten click sesi azsa yada yoksa kökten çözüyor. Öneririm ama dikkatli sıkınız fazlası toz tutar yapışır tozlar .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sententikmi yoksa selülozik ilemi ?
Selülozik bazı plastikleri eritebiliyor dikkatli olunuz bi bakın zarar veriyormu diye .unuttum valla selülozik olması lazım kahve döküldü kapanıp açılıyor arada
veriyor ham yapıyor valla aşınıyor yüzeyi anakart var galiba içinde ufaktan oraları temizlicem açınca görcez .DSelülozik bazı plastikleri eritebiliyor dikkatli olunuz bi bakın zarar veriyormu diye .
Pis eder ya etil alkol bulun bencesi .veriyor ham yapıyor valla aşınıyor yüzeyi anakart var galiba içinde ufaktan oraları temizlicem açınca görcez .D
olabİLİr ıslak mendiller silerim olmadı bozarsak birde o çıkmasın kardeşimin klavyePis eder ya etil alkol bulun bencesi .
Forumlarda araştırırken bulmuştum. Ne klavye alırsam alayım hep bozuluyor. :d
reis git çakmak gazı al az bir şey sık içine o daha etkiliArkadaşlar elimde mekanik tuşlu bir klavye var. Bu klavyede ya tuşlar basmıyor ya da 2,3 kere basıyor. Bende kolonya sıkarak bu sorunu geçici olarak çözüyorum ama neden kolonya sıkınca düzeliyor ?
Bunu temelli düzeltmenin bir yolu var mı ?
Cok komikmisBelki ayyaştır