kayınchu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Ayrıca konsol oyunlar bir hayli pahalıBende bilgisayarı tercih ederim bana konsoldan daha konforlu geliyor.
Ayrıca konsol oyunlar bir hayli pahalıBende bilgisayarı tercih ederim bana konsoldan daha konforlu geliyor.
özel oyunlar için olabilirEvet bana saçma gelen bir konuyu tartışmak istedim sizlerle. Eskiden konsollar bilgisayar fiyatlarının pahalı olmasından dolayı alınırdı. Yurtdışında bu hala böyle. İnsanlar bilgisayar almak yerine konsol alıp öyle oynuyorlar oyunları. Çünkü onlarda Xbox Series X 500$. Ama ülkemizde ki fiyatlara bakıldığında Xbox Series X 8300TL. Ve bu fiyata gayet iyi bilgisayar toplayıp yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynayabiliriz. Ama hala forumlarda "konsol vs bilgisayar" tarzı konular görüyorum. İnsanlar neden bu fiyatlara bilgisayar almak varken konsol alıyorlar?
Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.
monitörsüz olacak o yalnız4K monitörlü 60 FPS veren bir PC toplar mısın bana o zaman 8K'ya?
Yurt dışına göre çok iyi düşünsene 500 birim para veriyosun 4K 60FPS ultra bi şekilde oynaya biliyorsun ayrıca 8300tlye O konuda daha iyi O fiyata 4K ULTRA 60FPS alamassınkiEvet bana saçma gelen bir konuyu tartışmak istedim sizlerle. Eskiden konsollar bilgisayar fiyatlarının pahalı olmasından dolayı alınırdı. Yurtdışında bu hala böyle. İnsanlar bilgisayar almak yerine konsol alıp öyle oynuyorlar oyunları. Çünkü onlarda Xbox Series X 500$. Ama ülkemizde ki fiyatlara bakıldığında Xbox Series X 8300TL. Ve bu fiyata gayet iyi bilgisayar toplayıp yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynayabiliriz. Ama hala forumlarda "konsol vs bilgisayar" tarzı konular görüyorum. İnsanlar neden bu fiyatlara bilgisayar almak varken konsol alıyorlar?
konsol monitör yada tv siz oynanıyomu peki ?4K monitörlü 60 FPS veren bir PC toplar mısın bana o zaman 8K'ya?
Pclerden daha ucuz ve daha performanslı oyun anlamında ve çok daha rahatEvet bana saçma gelen bir konuyu tartışmak istedim sizlerle. Eskiden konsollar bilgisayar fiyatlarının pahalı olmasından dolayı alınırdı. Yurtdışında bu hala böyle. İnsanlar bilgisayar almak yerine konsol alıp öyle oynuyorlar oyunları. Çünkü onlarda Xbox Series X 500$. Ama ülkemizde ki fiyatlara bakıldığında Xbox Series X 8300TL. Ve bu fiyata gayet iyi bilgisayar toplayıp yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynayabiliriz. Ama hala forumlarda "konsol vs bilgisayar" tarzı konular görüyorum. İnsanlar neden bu fiyatlara bilgisayar almak varken konsol alıyorlar?
Konsollar oyun bazlı olduğu için oyunlarda daha güzel performans sonuçları veriyor, Donanım arşivinin videosunda belirttiği gibi ps5, rtx 3070 li 4k 60 fps veremeyen pcden bile daha uygun, üstelik xbox tarafı Türkiye için işleri daha iyi bi yere götürerek Xbox series s adlı 5300 tl fiyat bandında konsol çıkarttı ve bu konsol 1080p 120, 2k 60fps garantisi veriyor, bu fiyata bu performansta bir pc toplayamazsın. Bunun sebebi ise oyun yapımcılarının oyunları konsola optimize bi şekilde çıkartmasıdır, pc oyunları özünde konsol portu oyunlardır.Evet bana saçma gelen bir konuyu tartışmak istedim sizlerle. Eskiden konsollar bilgisayar fiyatlarının pahalı olmasından dolayı alınırdı. Yurtdışında bu hala böyle. İnsanlar bilgisayar almak yerine konsol alıp öyle oynuyorlar oyunları. Çünkü onlarda Xbox Series X 500$. Ama ülkemizde ki fiyatlara bakıldığında Xbox Series X 8300TL. Ve bu fiyata gayet iyi bilgisayar toplayıp yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynayabiliriz. Ama hala forumlarda "konsol vs bilgisayar" tarzı konular görüyorum. İnsanlar neden bu fiyatlara bilgisayar almak varken konsol alıyorlar?
Niye Sen Xbox Series X alınca yanında monitör mü veriyorlar?4K monitörlü 60 FPS veren bir PC toplar mısın bana o zaman 8K'ya?
Keşke hortlatmasaydınız çok üstüme gelindiNiye Sen Xbox Series X alınca yanında monitör mü veriyorlar?