Neler Yeni

Neden Mi Ekran Kartı Stokları Yok? İşte Miningcilerin Kurduğu Bot Sistemi!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Firmalar kartlarini satiyor onlara gore birsey yok ama oyunculara daha cok önem vermeliler. Alinan tedbirler var daha fazlasini bekliyoruz. Pc toplayacaz ama piyasa berbat.
Şimdi mining yapılırsa garanti dışı bırakılır lafları dönüyor da adam zaten kart bozulsa direk yenisini alır ki yani onun için bi problem yok yani :D

drcymer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Recep
Evde fazlaca kullandığımız fırınlar 2000-3000W yiyor saatte , onları sırf zevk için kullanıyoruz :) etler başka şekillerde de pişiriliyor , alalım bir çakmak taşı alalım bir yığın bitki ve dal pişirelim , enerji kaybı olmasın ama Mazallah :d Adam bu işten para kazanıyor enerji kaybı diyorsan zibilyon tane örnek bulursun gelip de buna takmak saçma , ileri görüşlğ beyfendi ;)
Kendime ileri görüşlü demedim. Bu arada mining yapmayın! demedi kimse neden bu kadar sinirlendin :D

Fordon Greeman

80+ Bronze
Yalnız bu satın alma botu değil ki, açık kaynak kodlu bir bot bu. Her yerde bulunuyor. Stoklara düştüğünde bildirim veriyor sadece. Satın alma botuna sahip insanların karşısında yani botların karşısında bir nebze başa çıkabilmek için insanlar buradan aldıkları bildirimlerle hızlıca kendileri satın almaya çalışıyorlar. Videodakilere sövmeye gerek yok.

Jef codes isimli bir arkadaşın github'daki bir stock check botu bu. Ürün ve market seçip bunların stokta olup olmadığını her saniye kontrol ediyor ve geldiği anda istediğin bir ses dosyasını eklediysen eğer çalmaya başlıyor. Sen de stoğun geldiğini öğrenip hızlıca satın almaya çalışıyorsun ama bakıyorsun ki satın alma botları otomatik olarak bütün stokları sen siteye giremeden eritmiş :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Herhalde ön siparişe dadanmiyorlar. 6700xt aldım dün gece 🤣🤣

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yalnız bu satın alma botu değil ki, açık kaynak kodlu bir bot bu. Her yerde bulunuyor. Stoklara düştüğünde bildirim veriyor sadece. Satın alma botuna sahip insanların karşısında yani botların karşısında bir nebze başa çıkabilmek için insanlar buradan aldıkları bildirimlerle hızlıca kendileri satın almaya çalışıyorlar. Videodakilere sövmeye gerek yok.

Jef codes isimli bir arkadaşın github'daki bir stock check botu bu. Ürün ve market seçip bunların stokta olup olmadığını her saniye kontrol ediyor ve geldiği anda istediğin bir ses dosyasını eklediysen eğer çalmaya başlıyor. Sen de stoğun geldiğini öğrenip hızlıca satın almaya çalışıyorsun ama bakıyorsun ki satın alma botları otomatik olarak bütün stokları sen siteye giremeden eritmiş :D
Satın alma botu yazmadım zaten. Stock Check botu olduğu görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhalde ön siparişe dadanmiyorlar. 6700xt aldım dün gece 🤣🤣
Hayırlı olsun.

Vergi gelmemeli , beleş kazanmıyor adam 10bin lira yatırıyor 1 sene çalıştırıp 20 yapıyor sallıyorum burada yatırım var bir nevi :)
Geldi :D

Son düzenleme:

Avolay

80+ Gold
Satın alma botu yazmadım zaten. Stock Check botu olduğu görünüyor.

Hayırlı olsun.

Geldi :D
Yazık oldu sistem kuranlara , benim kaybın yok 😼

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yazık oldu sistem kuranlara , benim kaybın yok 😼
Bence o kadar kar edilirken vergiyi çok önemsemezler. Tabi getirileceği miktar da önemli.
Keşke şu mining kartları çıkarılsa da Gaming kartlar bir nebze ferahlasa :(

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,173
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sizde kullanın botu sizi engelleyen ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Melik Fırat Erdoğan
er yada geç düzelecek arkadaşlar bu durum sabırlı olmak önemli

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sizde kullanın botu sizi engelleyen ne?
Kullanımını eleştirme konusundan ziyade sadece botları gösterme ve konu hakkında bir istişare-tartışma amaçlı bir konu. Yoksa botun açık kaynak kodlu olduğunu ve bir engel olmadığını biz de biliyoruz. Ofansif yaklaşmazsan sevinirim.

Top Bottom