- Konu Sahibi Konu Sahibi
Harici O.C?Hatayı alan farklı kişiler de olmuş, kimi çözmüş kimi çözememiş.
Şunu deneyebilirsin;
Kartta harici O.C. varsa kapat.
Harici O.C?Hatayı alan farklı kişiler de olmuş, kimi çözmüş kimi çözememiş.
Şunu deneyebilirsin;
Kartta harici O.C. varsa kapat.
Bende işin ehli değilim fakat bildiğim kadarıyla core clock yani çekirdek hızı ile işimiz olmadığı için, kartın daha az ısınması ve enerji çekmesi amacıyla kısıyoruz. Voltage düşürmesini de çekirdek hızını daha detaylı manuel bir şekilde düşürmek gibi düşünebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartın soğutmanıza bağlı bu etkenler değişkenlik gösterebilir. Kasanın etrafı eğer açıksa 65 fan hızlarında 58 59 derece kabul edilebilir bir değer gibi geldi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternette ki ayarlar nasıl onlara bir göz atın derim. Çünkü sanırsam benim 3070 kartım için 1400 ve sonrası tavsiye edilmiyor.
Dediğim gibi her zaman yüksek o.c ayarları yüksek performans olmuyor. Çizgisini tutturmak, dozunda yapmak gerekiyor.Yok 3090 da var sistemimde fakat 1600 yaptım bende CUDA hatası aldım... Yeni aldım.
Sanırım core clock da etkiliyor ama onu 200 300 ün üstüne alınca direk pc res atıyor yani core clock u da bi yükseltmeyi deneyinDediğim gibi her zaman yüksek o.c ayarları yüksek performans olmuyor. Çizgisini tutturmak, dozunda yapmak gerekiyor.
Olay aslında core clock'u düşürmek.Sanırım core clock da etkiliyor ama onu 200 300 ün üstüne alınca direk pc res atıyor yani core clock u da bi yükseltmeyi deneyin
core clock u düşürünce mh değeri de düşüyor neden onu düşürmeye çalışıyoruzOlay aslında core clock'u düşürmek.
Çünkü ETH kazarken core clock ile çok işimiz olmuyor. Düşürdüğünde MH düşüyor ise onun ayarını kendin bulman lazım.core clock u düşürünce mh değeri de düşüyor neden onu düşürmeye çalışıyoruz