"Lore" dediğimiz şey oyunlara nazaran çok daha az bulunuyor kitaplarda.İşte buna katılmıyorum. Kitaptaki derinliği hiçbir şey veremez.
"Lore" dediğimiz şey oyunlara nazaran çok daha az bulunuyor kitaplarda.İşte buna katılmıyorum. Kitaptaki derinliği hiçbir şey veremez.
Nasıl? Mesela Silmarillion ile Yüzüklerin Efendisi dünyasını çok iyi tanıyorsun."Lore" dediğimiz şey oyunlara nazaran çok daha az bulunuyor kitaplarda.
Hem oyun tarafında hem de kitap tarafında tabii ki bu tarz örnekler var. Fakat genele yaydığımızda ben oyunların hem bunu daha güzel anlattığını, hem de daha derin anlatabildiğini düşünüyorum. Senin dediğin de doğru.Nasıl? Mesela Silmarillion ile Yüzüklerin Efendisi dünyasını çok iyi tanıyorsun.
Ayrıca kitaplarda karakterlerin ne düşündüğünü, ne istediğini, ne yapacağını çok daha iyi kestiriyorsun. Kitaplarda sadece küçük detaylar bile sayfalarca anlatılıyor.
Bu biraz farklı. Oyunlarda göz önünde tutulan bazı şeyler var;Nasıl? Mesela Silmarillion ile Yüzüklerin Efendisi dünyasını çok iyi tanıyorsun.
Ayrıca kitaplarda karakterlerin ne düşündüğünü, ne istediğini, ne yapacağını çok daha iyi biliyorsun. Kitaplarda sadece küçük detaylar bile sayfalarca anlatılıyor.
Oyunlarda görsellik yardımcı oluyor.Hem oyun tarafında hem de kitap tarafında tabii ki bu tarz örnekler var. Fakat genele yaydığımızda ben oyunların hem bunu daha güzel anlattığını, hem de daha derin anlatabildiğini düşünüyorum. Senin dediğin de doğru.
Çakmağı uzatıyorum baltazarcımGerçek hayatta yapamadıklarımızı oyunlarda yapabildiğimiz için oynarız.
çünkü, neden olmasın?Neden Oyun Oynarız?