pametaneris
80+
- Katılım
- 1 Ocak 2021
- Mesajlar
- 94
- Reaksiyon skoru
- 50
biliyorum da bilgisayar üzerinden denesin olursa modemden de yaparOradan yapmak modem üzerindeki pinge etki etmez sadece PC üzerindekilere etki eder.
biliyorum da bilgisayar üzerinden denesin olursa modemden de yaparOradan yapmak modem üzerindeki pinge etki etmez sadece PC üzerindekilere etki eder.
Her zaman ping değişir. Geç. Memnun olmazsan değiştirirsin.
Superonline altyapısı üzerinden alacağım için 24 ay taahhüt varİnternet işi şans işidir. Taahüt yok deneyebilirsiniz.
Fiber olarak alacaksanız superonline alın turkcell fiberi güzel.Superonline altyapısı üzerinden alacağım için 24 ay taahhüt var
Superonline kendi sitesinde 50mbqs'ye 139tl diyor ben o kadar veremem millenicom aynı altyapı ile 90tl ye veriyor ona geçmeyi düşünüyorum modem ücreti vs yok ama 24 ay taahhüt var sizce geçeyim mi?Fiber olarak alacaksanız superonline alın turkcell fiberi güzel.
Evet geçin.Superonline kendi sitesinde 50mbqs'ye 139tl diyor ben o kadar veremem millenicom aynı altyapı ile 90tl ye veriyor ona geçmeyi düşünüyorum modem ücreti vs yok ama 24 ay taahhüt var sizce geçeyim mi?
Tamamdır @alpolojix / Leroxy hocamında bir fikrini alayım sonra karar vereceğim sanırımEvet geçin.
Turkcell fiberini en iyi veren firma milleni bana göre. Vodafone var bir de ama tavsiye etmem.Tamamdır @alpolojix / Leroxy hocamında bir fikrini alayım sonra karar vereceğim sanırım
Evet bende vodofone düşünüyordum ama Alp vodofone önermedi vaz geçtim sanırım ondan.Turkcell fiberini en iyi veren firma milleni bana göre. Vodafone var bir de ama tavsiye etmem.
Turkcell "Eskiden" Fiberini en iyi veren firmaydı. Artık fiyat konusu açılmazsa TR Genelinde fiberini en iyi veren Firma Türk Telekom. Superonline Speedtest üzerinde bile 20-30ms veriyor. Üstelik CS Tracert testinde de çok yüksek değerler elde eden var. Milleni de ortaya karışık onun fiberi yok zaten. Telekom ve Superonline'ın yancısı.Turkcell fiberini en iyi veren firma milleni bana göre.
Vodafone Alınmaz. Kendi fiberi varsa şans verilir. Ancak Superonline fiber olsa bile alınmaz. Kanıt olarak YouTube'a girip vodafone evde internet yazıp arat. Karşına çıkacak birçok video var. En ağırı ise bu.Evet bende vodofone düşünüyordum ama Alp vodofone önermedi vaz geçtim sanırım ondan.
100mbqs ilk 6 ay 99tl sonraki 18 ay 109tl ama sorun yaşamaktan korkuyorum
off yine karıştı ortalık en iyi türktelekom ise türktelekom vdsl almak mı? superonline fiber almak mı?Turkcell "Eskiden" Fiberini en iyi veren firmaydı. Artık fiyat konusu açılmazsa TR Genelinde fiberini en iyi veren Firma Türk Telekom. Superonline Speedtest üzerinde bile 20-30ms veriyor. Üstelik CS Tracert testinde de çok yüksek değerler elde eden var. Milleni de ortaya karışık onun fiberi yok zaten. Telekom ve Superonline'ın yancısı.
Vodafone Alınmaz. Kendi fiberi varsa şans verilir. Ancak Superonline fiber olsa bile alınmaz. Kanıt olarak YouTube'a girip vodafone evde internet yazıp arat. Karşına çıkacak birçok video var. En ağırı ise bu.
Vodafone'un fiber tarafında (VF Fibermax ve Superonline üzerinden verilen) sorunu internet siteleriyle olan bağlantılarda.
Fiberini en iyi veren bana göre kablonet ama arkadaşın evinde superonline fiber altyapısı var. Turktelekom kullanamaz ki?TR Genelinde fiberini en iyi veren Firma Türk Telekom