Örnek olarak heat deluxe editinon https://store.epicgames.com/tr/p/need-for-speed-heat-ccbf8d
bence bu tarz oyunları seviyorsan kaçırma her oyun 2600 tl den düşmez bu fiyatlaraalınır mı ya en son underground oynamıştım
hepsi on numara oyunlar genel olarak. Eğer almayı düşündüğün varsa sorabilirsin nfs hakkında bilgim var.alınır mı ya en son underground oynamıştım
forza 5 var 460 saatım var hala oynuyorum alımmı sence alırsam hangısı alınır modafıye , sehır ve yarışlar bakımından hangısı daha öndedir ?hepsi on numara oyunlar genel olarak. Eğer almayı düşündüğün varsa sorabilirsin nfs hakkında bilgim var.
modifiye seçenekleri en güzel olan bence nfs heat. nfs heat in şehir ortamı geceleyin çok iyi oluyor. Oyun içi resim çekmek için güzel yerleri de var. Yarışlar olarak, ilk yarışlar yavaş araba olduğu için biraz sıkıyor fakat aracın güçlendikçe hızlı yarışlara katılıyor ve gerçekten aksiyonlu anlar yaşıyorsun.forza 5 var 460 saatım var hala oynuyorum alımmı sence alırsam hangısı alınır modafıye , sehır ve yarışlar bakımından hangısı daha öndedir ?