Çok pahalı be.Bu oyuncaklar neden bu kadar pahalıBen kuçukken bayramlarda 20 TL ye keleş alırdık. Mahalle savaşları yapardık. 3500 TL ye oyuncak silah mı olur la
Gerçek silah alsan MKE den Sarsılmaz K11 bile o fiyat değil
![]()
Ne pahalı knk oyuncak olan mı yoksa Sarsılmaz mı?Çok pahalı be.
Oyuncak olan. Bu paraya apu topladağımız aklıma gelince garibime gidiyor.Ne pahalı knk oyuncak olan mı yoksa Sarsılmaz mı?![]()
knk çok özleyeceğimiz günler gibi geliyor. Ben incehesap cuma indirimlerinde rtx 2060 ın 2250 TL olduğu zamanı dün gibi hatırlıyorum...Oyuncak olan. Bu paraya apu topladağımız aklıma gelince garibime gidiyor.
o zaman mermisini alıp satarımSatılacağını zannetmiyorum mermisi kutu çok önemli olmayabilir ama mermisi önemli alan adam mermisisz almaz bence
Nasıl pahalı olmuşlar ben bayramda bakkaldan 15 liraya boncuklu tabanca alırdım 2 liralık mermi alırdım 2 hafta sonra bozulurdu zaten
ben de bilgisayar almak için satıcam zaten sizce kaça giderOyuncak olan. Bu paraya apu topladağımız aklıma gelince garibime gidiyor.
ben de bilgisayar almak için satıcam zaten sizce kaça giderOyuncak olan. Bu paraya apu topladağımız aklıma gelince garibime gidiyor.
peki sizce kaça giderBu oyuncaklar neden bu kadar pahalıBen kuçukken bayramlarda 20 TL ye keleş alırdık. Mahalle savaşları yapardık. 3500 TL ye oyuncak silah mı olur la
Gerçek silah alsan MKE den Sarsılmaz K11 bile o fiyat değil
![]()
Valla pek emin değilim ama alıcısını bulman lazım. Yani çocuğu isteyen ve maddi durumu sıfı almaya yetmeyen birisi alır. oda çok bişeye gitmez. yarı yarıya hatta daha da düşürebilirsin.o zaman mermisini alıp satarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de bilgisayar almak için satıcam zaten sizce kaça gider
peki sizce kaça gider
Pek bir fikrim yok bukadar paraya oyuncak alıcak kim vardır bilmiyorum malesef.o zaman mermisini alıp satarım
peki sizce kaça gider
dediğim gibi anca sıfırını alacak gücü olmayan ama cocugunuda kıramayan birisi alır.Pek bir fikrim yok bukadar paraya oyuncak alıcak kim vardır bilmiyorum malesef.
Ozaman kaar etmek için alanlar olucaktir koy gitsin.ben zamanında daha ucuza almıştım indirimden 600 TL ye falan koymayı düşünüyorum