Nerf Hyperfire 2. el kaça satarım ?

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
İnternette fiyatı ne kdar olmuş diye baktım sıfırı 3.500 tl. Bende satayım dedim. bende kutusu mermisi hiç birşeyi yok sadece silah var belki kutusunu bulabilirim. Kutusuz kaça gider hiç bir sorunu yok

Bu oyuncaklar neden bu kadar pahalı :D Ben kuçukken bayramlarda 20 tl ye keleş alırdık. Mahalle savaşları yapardık. 3500 TL ye oyuncak silah mı olur la :D Gerçek silah alsan MKE den Sarsılmaz K11 bile o fiyat değil :D

Bu oyuncaklar neden bu kadar pahalı :D Ben kuçukken bayramlarda 20 TL ye keleş alırdık. Mahalle savaşları yapardık. 3500 TL ye oyuncak silah mı olur la :D Gerçek silah alsan MKE den Sarsılmaz K11 bile o fiyat değil :D
Çok pahalı be.

Oyuncak olan. Bu paraya apu topladağımız aklıma gelince garibime gidiyor.
knk çok özleyeceğimiz günler gibi geliyor. Ben incehesap cuma indirimlerinde rtx 2060 ın 2250 TL olduğu zamanı dün gibi hatırlıyorum...

Satılacağını zannetmiyorum mermisi kutu çok önemli olmayabilir ama mermisi önemli alan adam mermisisz almaz bence
Nasıl pahalı olmuşlar ben bayramda bakkaldan 15 liraya boncuklu tabanca alırdım 2 liralık mermi alırdım 2 hafta sonra bozulurdu zaten

Satılacağını zannetmiyorum mermisi kutu çok önemli olmayabilir ama mermisi önemli alan adam mermisisz almaz bence
Nasıl pahalı olmuşlar ben bayramda bakkaldan 15 liraya boncuklu tabanca alırdım 2 liralık mermi alırdım 2 hafta sonra bozulurdu zaten
o zaman mermisini alıp satarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de bilgisayar almak için satıcam zaten sizce kaça gider

Bu oyuncaklar neden bu kadar pahalı :D Ben kuçukken bayramlarda 20 TL ye keleş alırdık. Mahalle savaşları yapardık. 3500 TL ye oyuncak silah mı olur la :D Gerçek silah alsan MKE den Sarsılmaz K11 bile o fiyat değil :D
peki sizce kaça gider

peki sizce kaça gider
Valla pek emin değilim ama alıcısını bulman lazım. Yani çocuğu isteyen ve maddi durumu sıfı almaya yetmeyen birisi alır. oda çok bişeye gitmez. yarı yarıya hatta daha da düşürebilirsin.

peki sizce kaça gider
Pek bir fikrim yok bukadar paraya oyuncak alıcak kim vardır bilmiyorum malesef.

Pek bir fikrim yok bukadar paraya oyuncak alıcak kim vardır bilmiyorum malesef.
dediğim gibi anca sıfırını alacak gücü olmayan ama cocugunuda kıramayan birisi alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,613
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri