Neler Yeni

Netflix Dizi önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Kara
LCPD ,WALKİNG DEAD , TEEN WOLF , PRİSON BREAK,BREAKİNG BAD, PEAKY BLİNDERS, THE 100 ,DARK DİZİLERİNİ BİTİRDİM BUNUN DIŞINDA DİZİ TAVSİYESİ LÜTFEN

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
LCPD ,WALKİNG DEAD , TEEN WOLF , PRİSON BREAK,BREAKİNG BAD, PEAKY BLİNDERS, THE 100 ,DARK DİZİLERİNİ BİTİRDİM BUNUN DIŞINDA DİZİ TAVSİYESİ LÜTFEN
narcos , merlin
caps kapa

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
altered carbon, the witcher
Mesaj otomatik birleştirildi:

black friday bide

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  1. Sherlock Holmes: Suç ve dedektiflik konulu güzel bir dizidir, 4 sezon (3. sezon hariç her sezonu 3 bölümdür, 3. sezonu 4 bölümdür)
  2. After Life: Yaşadığı kötü bir olay sonucu dünyaya artık daha farklı bakan bir adamı konu alan, gerçekçi bir hayat hikayesini konu alır.
  3. , Lupin: Kendini "Kibar Hırsız" olarak tanımlayan bir adamın zararsız ama pahalı hırsızlıklarını ve bunun sonucunda yaşadıklarını anlatır.
  4. Z Nation (özellikle TWD tarzı seviyorsan): Bir zombi ısırığı sonrasında zombiye dönüşmeyen, aşının kaynağı olabilecek bir adamın bilim adamlarına sağ salim ulaşma hikayesini konu alan kıyamet sonrası filmdir.
  5. Punisher: Çok spoi vermek istemiyorum ama bir suikastçinin zaman içindeki değişimlerine ve hayatına değinen Marvel dizisidir.
  6. Lost in Space: Uzayda gönüllü olarak yaşamaya başlayan bir grup insanın ve başroldeki ailemizin yaşadıklarını, karşılaştıklarını anlatır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  1. Sherlock Holmes: Suç ve dedektiflik konulu güzel bir dizidir, 4 sezon (3. sezon hariç her sezonu 3 bölümdür, 3. sezonu 4 bölümdür)
  2. After Life: Yaşadığı kötü bir olay sonucu dünyaya artık daha farklı bakan bir adamı konu alan, gerçekçi bir hayat hikayesini konu alır.
  3. , Lupin: Kendini "Kibar Hırsız" olarak tanımlayan bir adamın zararsız ama pahalı hırsızlıklarını ve bunun sonucunda yaşadıklarını anlatır.
  4. Z Nation (özellikle TWD tarzı seviyorsan): Bir zombi ısırığı sonrasında zombiye dönüşmeyen, aşının kaynağı olabilecek bir adamın bilim adamlarına sağ salim ulaşma hikayesini konu alan kıyamet sonrası filmdir.
  5. Punisher: Çok spoi vermek istemiyorum ama bir suikastçinin zaman içindeki değişimlerine ve hayatına değinen Marvel dizisidir.
  6. Lost in Space: Uzayda gönüllü olarak yaşamaya başlayan bir grup insanın ve başroldeki ailemizin yaşadıklarını, karşılaştıklarını anE
    6. Lost in Space: Uzayda gönüllü olarak yaşamaya başlayan bir grup insanın ve başroldeki ailemizin yaşadıklarını, karşılaştıklarını anlatır.
    Eyvallah reis sizin gibi dizileri önden nasıl şekil olduğunu anlatanları seviyorum tekrardan teşekkür ederim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ne demek reis. :D

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
unorthodox himym sherlock

Top Bottom