Yardım Netflix ücretsiz üyelik

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Bildiğimiz üzere netflixde deneme sürümü ülkemizden kaldırıldı fakat başka bir yolu varmı mesela 1 aylık paket alsak ay sonu iptal iade etsek parayı geri iade ediyormu bi bilginiz varmı

vpn kullanarak deneme sürümü elde edebilirsin diye biliyorum

bence hiç uğraşma çok sıkıntılı vpn ile yapılabiliyor ama sahte bir kredi kartı posta kodu vs gerekli ayrıca sanal kart kabul etmiyorlar

1 aylık üyelik aldığınızda +1 ay ücretsiz olarak veriyor. Toplamda 2 ayınız oluyor en son durum buydu değişti mi bilmiyorum.

Netflix ücretsiz üyelik Türkiye'de artık yok, uyanıklık yapmayın. Biz burada boşuna para ödemiyoruz.

Netflix ücretsiz üyelik Türkiye'de artık yok, uyanıklık yapmayın. Biz burada boşuna para ödemiyoruz.
doğru biz boşuna para ödemiyoruz ama netflix dizileri internetde çok kolay bulunuyor ve netflix buna hiçbirşey yapmıyor anladığım kadarıyla

doğru biz boşuna para ödemiyoruz ama netflix dizileri internetde çok kolay bulunuyor ve netflix buna hiçbirşey yapmıyor anladığım kadarıyla
Yapmıyor değil, yetişemiyor. Elbette tespit edilen siteler bir bir kapatılıyordur ama bu tür sitelerden çok fazla var, hangi birine yetişecek?

Bildiğimiz üzere netflixde deneme sürümü ülkemizden kaldırıldı fakat başka bir yolu varmı mesela 1 aylık paket alsak ay sonu iptal iade etsek parayı geri iade ediyormu bi bilginiz varmı
Benim tavsiyem, izleyeceğin şeyler biriktiği zaman 1 aylık satın alım yapman.
Böylece her ay yenilemen gerekmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
Geri