Birçok yasaklı siteye vpnsiz giriş yapabiliyorum ben. ttelekom,turkcell,vodafone 3lüsünün bu kadar kısıtlaması çok saçma ha , haklı oldukları yerler var tabii ama.vodafone kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim insanlar sosyal medyadan uzaklaşmak icin psikolaga aylık binlerce lira veriyor ben aylık 250 liraya vodafone sayesinde gercek hayatla tanıstım googlea giremez oldum
O sırada 250 nin altına düşmeyen benim türkcellvodafone kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim insanlar sosyal medyadan uzaklaşmak icin psikolaga aylık binlerce lira veriyor ben aylık 250 liraya vodafone sayesinde gercek hayatla tanıstım googlea giremez oldum
iptal ettirirsen kurulum bedeli ödersin geçiş yap, comneti ben şahsen önreririm.
1 hafta icinde tasınıcazbizim şuan vodafone aboneliği var kral adanada yasıyoruz istanbula tasınıcaz taşıması zor olur mu yoksa normal mahalleden internet taşır gibi mi sürer işlemler
Çok internet yiyor. Ayrıca değil Türkiye'de, NASA'da çalışmıyorsan 250 üstü mbps almanın çok önemi yok. Turkcell iyi olabilir ama kazık. Yine de mesaj attığın için teşekkürler.O sırada 250 nin altına düşmeyen benim türkcell Alıntıyı görüntüle
Türkcell le bağlan hayata kral cidden dünya var
Bildiğim tek şey varsa tek çare 3 büyük operatör diye bir şey yok. Bende gözümle görmesem inanmazdım ama 75 ten fazla İSS var. Bir tablo halinde görmüştüm forumda. Dediğine gelirsek 1000 mbps 484 tl bence aşırı ucuz ama aynı zamanda aşırı gereksiz. Zaten 1000 mbps Turkcell canı istediğinde yapıyor. Yılda en fazla 2 ay sonra yine 100 kullanmaya devam ediyorsunuz. Son olarak herkes birbirinin altyapısını kullanıyor yani sen gidip en isimsiz iss bile alsan o da TT altyapısını kullanıyor.Dostum farkındayım bilindik şirketler bizi sömürüyor farklı alternatifler arıyoruz ama bu gsm hattı veya internet konusunda bazı şeylere maalesef mecburuz çünkü daha iyisi yok. Bence git superonline müşteri hizmetlerini ara ve fiyatı uygun 1000mbps hıza sahip paket teklifi iste.
++++
Bir de şöyle bir şey var superonline'ın yüksek hızlı paketleri diğer firmalara göre çok daha uygun alta kullandığım paketi paylaşıcam, maceraya gerek yok.
Alıntıyı görüntüle
Comnet ve Netgsm arasında kaldım. Diğerleri hepsi 300-400 arası ve hepsi aynı altyapı zaten. Comnet daha yakınım daha tanınır olduğu için.Birçok yasaklı siteye vpnsiz giriş yapabiliyorum ben. ttelekom,turkcell,vodafone 3lüsünün bu kadar kısıtlaması çok saçma ha , haklı oldukları yerler var tabii ama.
Hocam teşekkürler. GıbırNet için fazla tanınmasa da ucuz değil. Risk almayı düşünmüyorum. Comnet en iyi gibi duruyor. TürkNet iyidir ama kazık. Millenicom hem kazık hem müş. hiz. bağlanmıyor diyorlar. Son olarak Bende 1 Ay ŞokNet kullandım taahhütsüz. Sorun yoktu ama sonrasında hemen zam yaptı. Bende Oris telekom yani ŞokNet'in taahhütlü hali (başka iss ama ŞokNet ile anlaşmalı veya alt şirket olabilir.) Oris'i 12 aydır kullanıyorum, toplasan 3 sorun yaşamadım. Sadece müşteri hizmetlerine uzun sürede bağlanıyor ama yine de sorun çıkarmadı. Şoknet'e geçeceklere asla tavsiye etmiyorum. Ben 170 tl ye geçen ay aldım ama sonra 250 yaptılar taahhütsüz olduğu için.Aylık 230 TL ( Yeni müşteriyiz diye 300 ) Vodafone kullanıyorum. Son 1 ayı kaldı, gidip değiştiricem. 540 TL istiyor şuan
100 MBPS'lik paketi 11 ay kullandım, çok memnundum, 1 ay kaldı hala memnunum. Bi bak istersen. Belki özel bir paket sunabilirler.
GıbırNet, Comnet, TürkNet, ŞokNet ???, Millenicom gibi yeni nesil firmalara da göz at.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ŞokNet'in paketleri böyleymiş. Hizmeti nasıldır bilmem.
Ping 30 u geçmediği sürece sorun yok. Valorant oynuyorum ama 30 ms bile bana engel değil. Netgsm ve Comnet arasındayım. Netgsm kullanıyorsanız nasıldır? Anlatırsanız memnun olurum.Netgsmde fazladan 10ms gecikme var ama iyi onun dışında.
Dostum bu kafalardan çıkın canı istediğinde yüksek hız canı istemediğinde düşük hız veriyor gibi bir şeyi inanarak mı söyledin cidden? Speedtest yapabiliyorsun, download esnasında veya dizi,film izlerken sana verdikleri hızı deneyimleyebiliyorsun zaten. Superonline hariç diğer şirketlerin hepsi Türk Telekom altyapısı kullanıyor ve serverları TTnet kadar kaliteli değil. Bu da bulunduğun bölgede kullandığın servis sağlayıcının müşteri sayısı arttıkça çok büyük sorunlar yaşayacağının en büyük sebeplerinden biri. Neyse ben öneride bulunmak için yazdım, konunun tartışma konusuna dönmesini istemem umarım bu sürecin sonunda istediğin hizmeti alabilirsin.Çok internet yiyor. Ayrıca değil Türkiye'de, NASA'da çalışmıyorsan 250 üstü mbps almanın çok önemi yok. Turkcell iyi olabilir ama kazık. Yine de mesaj attığın için teşekkürler.
Bildiğim tek şey varsa tek çare 3 büyük operatör diye bir şey yok. Bende gözümle görmesem inanmazdım ama 75 ten fazla İSS var. Bir tablo halinde görmüştüm forumda. Dediğine gelirsek 1000 mbps 484 tl bence aşırı ucuz ama aynı zamanda aşırı gereksiz. Zaten 1000 mbps Turkcell canı istediğinde yapıyor. Yılda en fazla 2 ay sonra yine 100 kullanmaya devam ediyorsunuz. Son olarak herkes birbirinin altyapısını kullanıyor yani sen gidip en isimsiz iss bile alsan o da TT altyapısını kullanıyor.
Comnet ve Netgsm arasında kaldım. Diğerleri hepsi 300-400 arası ve hepsi aynı altyapı zaten. Comnet daha yakınım daha tanınır olduğu için.
GSM şirketi ayrıca paketleri bayağı ucuz.Hocam teşekkürler. GıbırNet için fazla tanınmasa da ucuz değil. Risk almayı düşünmüyorum. Comnet en iyi gibi duruyor. TürkNet iyidir ama kazık. Millenicom hem kazık hem müş. hiz. bağlanmıyor diyorlar. Son olarak Bende 1 Ay ŞokNet kullandım taahhütsüz. Sorun yoktu ama sonrasında hemen zam yaptı. Bende Oris telekom yani ŞokNet'in taahhütlü hali (başka iss ama ŞokNet ile anlaşmalı veya alt şirket olabilir.) Oris'i 12 aydır kullanıyorum, toplasan 3 sorun yaşamadım. Sadece müşteri hizmetlerine uzun sürede bağlanıyor ama yine de sorun çıkarmadı. Şoknet'e geçeceklere asla tavsiye etmiyorum. Ben 170 tl ye geçen ay aldım ama sonra 250 yaptılar taahhütsüz olduğu için.
Ping 30 u geçmediği sürece sorun yok. Valorant oynuyorum ama 30 ms bile bana engel değil. Netgsm ve Comnet arasındayım. Netgsm kullanıyorsanız nasıldır? Anlatırsanız memnun olurum.