Millenicom biraz daha olumlu.
Bütçen varsa telekom, f/p istiyorsan milenicom.
lna zaten milleni kullanıyorum 16 veriolar interneti 2 kişi kullanıyoruz en son nezaman pingsiz oyun oynadığımı hatırlamıyorumOnline oyun oynamıyorsan alınır.
Oynuyorsan millenicom veya TürkNet almanı tavsiye ederim.
adsl'den vdsl'e geçmelisin o zaman.agalar milleni kullanıyorum hızımı yükseltmiyolar 16 kullanıyorum şuan net speed 35 veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lna zaten milleni kullanıyorum 16 veriolar interneti 2 kişi kullanıyoruz en son nezaman pingsiz oyun oynadığımı hatırlamıyorum
knk gerginim biraz o yüzden sinirli gözükebilirim yanlış anlamaadsl'den vdsl'e geçmelisin o zaman.
durumu anlat.
tamam da burada netspeed tecrübesi olan pek kişi yok.knk gerginim biraz o yüzden sinirli gözükebilirim yanlış anlama
çok uğraştım yok adamlar 24 mbs verebiliriz en fazla 100 liraya diolar millenicom netspeeed sabit 40 bile veririz diolar ama netspeed nasıl bilmiom
knk zaten tecrübesi olana soruyorum direk atlıyosunuz : Dtamam da burada netspeed tecrübesi olan pek kişi yok.
senin kararın![]()
ben eski evimde 35lık paketını kullanıyordum ve genelde 30 ün üstünde çıkıyorduknk zaten tecrübesi olana soruyorum direk atlıyosunuz : D
yanlış anlama bak geçen birini üzmüşmüyüm ne olmuş banlanıoduk : D
oyunlarda ping oluyomuydu evde kaç kişi kullanıoduben eski evimde 35lık paketını kullanıyordum ve genelde 30 ün üstünde çıkıyordu
şimdi yeni taşındıgımız yerde altyapı düşük oldugu ıcın hızlarda düşük ama gecebilirsin müşteri hizmetleri falan iyi
ben turkcell super online 25 lik var ethernetle 40 alıyorum o nasıl oluyorben eski evimde 35lık paketını kullanıyordum ve genelde 30 ün üstünde çıkıyordu
şimdi yeni taşındıgımız yerde altyapı düşük oldugu ıcın hızlarda düşük ama gecebilirsin müşteri hizmetleri falan iyi
ping sorunu yoktuoyunlarda ping oluyomuydu evde kaç kişi kullanıodu