Netspeed hangi modemi veriyor?

Tremolo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,257
Arkadaşlar halama netspeed fiber 75 mbps olan paketi bağlatacağım. Galiba kendileri bize aylık 9 TL ye modem kiralıyorlarmış. Bu modem marka ve modeli nedir? Fiber modem mıdır? VE EN ÖNEMLİSİ BEN KENDİ İSTEDİĞİM BAŞKA BİR MODEMİ KULLANABİLİR MİYİM?
Not:Lütfen millenicom yada turknet önermeyin :)
Screenshot_20200913-013832_Chrome.jpg
Screenshot_20200913-013801_Chrome.jpg

Kendi modemin varsa kullanabilirsin.Benimki fiber değil ama modemi kendim almıştım.

Kendi modemin varsa kullanabilirsin.Benimki fiber değil ama modemi kendim almıştım.
Hmm technopatta eğer fibersen kendi modemini kullanamamıyorsun diyen biri vardı bende o yüzden merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki netspeed hangi modemi veriyor biliyor musunuz?

Hmm technopatta eğer fibersen kendi modemini kullanamamıyorsun diyen biri vardı bende o yüzden merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki netspeed hangi modemi veriyor biliyor musunuz?
Fiber olayı dediğin gibi olabilir.Yukarıdaki yazıda da fiber için modemi özellikle belirtmişler zaten.Hangi modemi verdiği bilmiyorum ama arayıp sorarsan söylerler.

Fiber olayı dediğin gibi olabilir.Yukarıdaki yazıda da fiber için modemi özellikle belirtmişler zaten.Hangi modemi verdiği bilmiyorum ama arayıp sorarsan söylerler.
Teşekkürler 2 gündür netspeed hakkında bununla birlikte 4 konu açtım adam akıllı tek siz cevap verdiniz. Teşekkürler yarın müşteri hizmetlerini arayacağım :)

Geri