Sonuna kadar okudum geçmiş olsun öncelikle transferi zorda olsa tamamladığınız için 4 yıla yakın süredir (6 şubat depreminde iptal ettirmek harici 1.5 2.5 yıl olarak) kullanıyorum. Şu son olan ddos durumuna kadar şimdiye dek 1 kez sorun yaşadım hızımı kasıtlı olarak 100 mbite çektiler 200lük pakette aradım ve dedim benim paket 200lük en başından beri alıyorum İnterneti 5.ayda bu yapılmaz deprem üssü olduğu içindir zart içindir zurt içindir diye oyaladı müşteri hizmetleri destek kaydı açılmasını istedikten ertesi günü düzelttiler sorunu. Taahhütsüz firmalar arasında türknetten sonra en...
fiyatlandırmayı okudun mu? 3.aydan sonra zamlı fiyat diyor.
Konuma bakmanızı tavsiye ederim. Adresinizde GPON varsa 200 mbps teknosanet çok mantıklı.
Sonuna kadar okudum geçmiş olsun öncelikle transferi zorda olsa tamamladığınız için 4 yıla yakın süredir (6 şubat depreminde iptal ettirmek harici 1.5 2.5 yıl olarak) kullanıyorum. Şu son olan ddos durumuna kadar şimdiye dek 1 kez sorun yaşadım hızımı kasıtlı olarak 100 mbite çektiler 200lük pakette aradım ve dedim benim paket 200lük en başından beri alıyorum İnterneti 5.ayda bu yapılmaz deprem üssü olduğu içindir zart içindir zurt içindir diye oyaladı müşteri hizmetleri destek kaydı açılmasını istedikten ertesi günü düzelttiler sorunu. Taahhütsüz firmalar arasında türknetten sonra en...
valla bu aralar sıkıntılı hacı bende kullanıyorum assırı sekılde cokuyorAdresimde fiber altyapı var, 100mbps Netspeed düşünüyoruz sizce nasıldır? Bir sıkıntı çıkarır mı
Kablonet bak 12 ay taahhütlü ve ucuz.Evet sonradan farkettim, şuanda Türknet - Vodafone - Turkcell arasında kaldım hepsi aynı fiyat Turkcellde ilk 2 ay ücretsiz, Vodafone 200mbps fakat kötü diyolar
Konuma bakmanızı tavsiye ederim. Adresinizde GPON varsa 200 mbps teknosanet çok mantıklı.
Kablonet bak 12 ay taahhütlü ve ucuz.
Teknosanet altyapı sorguda 1000mbps altyapı gözüküyor en fazla 200mbps paket verebiliyor 500tlvalla bu aralar sıkıntılı hacı bende kullanıyorum assırı sekılde cokuyor
Netspeed iyidir bakma sen son zamanlarda sıkıntı oldu düzeldi uzun yıllardır kullanıyorum.Adresimde fiber altyapı var, 100mbps Netspeed düşünüyoruz sizce nasıldır? Bir sıkıntı çıkarır mı
Artık hepsi zamlanacak zaten.3 aydan sonra çok para istiyolar
Hem verdikleri hizmet kötü hem de 100 mbps paketi teknosanetteki 200 mbps ile aynı. Neresi iyi?Netspeed iyidir bakma sen son zamanlarda sıkıntı oldu düzeldi uzun yıllardır kullanıyorum.
Hepsi ağız birliği yapmışlar, toplu dilekçeler yazıp şikayetçi olalım. Dünyanın en pahalı internetini bize satıyorlar.Evet sonradan farkettim, şuanda Türknet - Vodafone - Turkcell arasında kaldım hepsi aynı fiyat Turkcellde ilk 2 ay ücretsiz, Vodafone 200mbps fakat kötü diyolar
Teknosanet nasıl? Hizmetleri nasıl bir sorun çıkınca muhattap olabilecek birisi var mı. İnternet hızını tam veriyor muHem verdikleri hizmet kötü hem de 100 mbps paketi teknosanetteki 200 mbps ile aynı. Neresi iyi?