NetSpeed 35/6 Paketini kullanmanızı öneririm daha üstü stabilite sorunu yapabilir. Benim altyapımda 75 mbps desteklese bile 50 mbps'de stabil oluyoraltyapımı sorgulattığım zaman 50 mbps çıkıyor türkcell süperonline tahüütüm bitti neye geçmeliyim nasıl kaçlık bi paket almalıyım yardımcı olur musunuz pek bilgim yok
stabilden kastın nedir hocamNetSpeed 35/6 Paketini kullanmanızı öneririm daha üstü stabilite sorunu yapabilir. Benim altyapımda 75 mbps desteklese bile 50 mbps'de stabil oluyor
149 lira olan değil miNetSpeed 35/6 Paketini kullanmanızı öneririm daha üstü stabilite sorunu yapabilir. Benim altyapımda 75 mbps desteklese bile 50 mbps'de stabil oluyor
peki neden net speed türknet değil ayrıca stabilite nedir?NetSpeed 35/6 Paketini kullanmanızı öneririm daha üstü stabilite sorunu yapabilir. Benim altyapımda 75 mbps desteklese bile 50 mbps'de stabil oluyor
modeme ek bir ücret ödediniz mibende bu ayın başında netspeede geçtim hocam fiber altyapıya kendileri modem getirdiler şuanda 100 lük paket kullanıyorum 100 ün üstünde hız alıyorum memnunum upload hızım 15 e kadar çıkıyor öneririm bilginiz olsun
yok hayır aboneliği iptal ettiğimiz zaman geri vereceğiz sadecemodeme ek bir ücret ödediniz mi
ayda 10 tl hem sana hem bana mı oluyorNetspeed öneririm 10tl indirimli davet kodum: FT6AYN
Aynen öyle reisayda 10 TL hem sana hem bana mı oluyor
tamamdır büyük ihtimalle netspeed olcak gibi kullanacağım koduAynen öyle reis