Newegg Güvenilir Mi Acaba

Gençler bu anakarti gördüm tr de 6 bin TL burada 3283 TL ye denk geliyor gerçekten bu ücret mı ödeniyor yoksa gümrükte ek vergiler çıkıyor mu garantisi nasıl oluyor fatura vs

knk 5120 görünüyo bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk 5120 görünüyo bende
yazmışlar gerçi pardon

Yurt dışından kargoyla 150Є üzeri alışveriş yapmamanızı öneririm. En azından ciddi kar umuduyla yapmamanızı...
Geçtiğimiz Mayıs ayında yeni gümrük düzenlemesi yapıldı.

O zaman ne önemi kaldı salla geç 🤣
Ne önemi var dersen Newegg garantili oluyor işte yani sırtını sağlam duvara yaslamış oluyorsun. Dolar üzerinden alırsın hem ileride bir sorun olduğunda sorunun kolayca çözülür, iade olursa dolar kuruna göre para alırsın hem paran korunmuş olur hem de müşteri memnuniyeti yüksek.

Yurt dışından 150Є üzeri alışveriş yapmamanızı öneririm. En azından ciddi kar umuduyla yapmamanızı...
Evet ben ram almıştım amazon usa dan gümrükte takıldı kaldı vekalet istediler dilekce istediler notere gidiceksin vs dediler işim gücüm yok onunla mı uğraşıcam iade ettim bende 😄

Ne önemi var dersen Newegg garantili oluyor işte yani sırtını sağlam duvara yaslamış oluyorsun. Dolar üzerinden alırsın hem ileride bir sorun olduğunda sorunun kolayca çözülür, iade olursa dolar kuruna göre para alırsın hem paran korunmuş olur hem de müşteri memnuniyeti yüksek.
Arada fiyat farkı bariz yoksa tr den almayı tercih ederim her zaman

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Evet ben ram almıştım amazon usa dan gümrükte takıldı kaldı vekalet istediler dilekce istediler notere gidiceksin vs dediler işim gücüm yok onunla mı uğraşıcam iade ettim bende 😄
Fiyat ne kadar oluyordu hocam?

Arada fiyat farkı bariz yoksa tr den almayı tercih ederim her zaman
Bende tam tersi yurtdışı tercih ederim :) Hem sorun yok diyip geri de göndermiyorlar hem de param enflasyona uğramamış oluyor.

2 Dk'lık iş aslında :D

Fiyat ne kadar oluyordu hocam?
Bilmiyorum ki duyunca sinirlendim iptal ettim birde bana haber vermemişler 26 sından beri bekliyormus insan söyler bı

Bende tam tersi yurtdışı tercih ederim :) Hem sorun yok diyip geri de göndermiyorlar hem de param enflasyona uğramamış oluyor.

2 Dk'lık iş aslında :D
Yok be ne 2dk si memur öyle bir konuştu ki soğudum resmen lanet olsun iptal et dedim sizin olsun ürün dedim

Kargoyla garantiye gönderip, tamir edilip ürün geri gelirken bile gümrükte vergi sorunu yaşadığıını anlatanlar vardı.
O kadar pürüzsüz olmuyor süreç maalesef.

Geri