fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 860
Fiyatı bedava , bence kaçırmayın. Ben şimdiye kadar daha iyisine denk gelmedimAlınır mı sizce, kaç taksit yapar.
Fiyatı bedava , bence kaçırmayın. Ben şimdiye kadar daha iyisine denk gelmedim
TCL CHOT Quantom Dot aydınlatmalı VA kullanıyor bu fiyatta resmen panel olarak rakipsiz. Nesi tatmin etmedi acaba?Bütçeyi arttırıp daha iyi bir model alacağız beni pek tatmin etmedi.
performans olarak yeterince iyi degil zaten güncelleme almıyacak 2 gb ram 5 gb hafızasımı ne varTCL CHOT Quantom Dot aydınlatmalı VA kullanıyor bu fiyatta resmen panel olarak rakipsiz. Nesi tatmin etmedi acaba?
Hocam fiyatına göre rakipsiz zaten ama hem taksit olarak tatmin etmedi hem de bütçeyi arttırıp uzun vadede sorun çıkarmayacak bir model istedim. Daha iyi bir işlemcili daha iyi ramli bir model almak şuan amacım.TCL CHOT Quantom Dot aydınlatmalı VA kullanıyor bu fiyatta resmen panel olarak rakipsiz. Nesi tatmin etmedi acaba?
Sadece Netflix, YouTube vb. izlenecekse 1 GB RAM bile yeterli. 2 GB RAM'in üstünü sunan televizyon üst bütçelerde bile yok. TCL 1 milyon TL televizyon yapmış mesela ama 2 GB RAM koymuş.performans olarak yeterince iyi degil zaten güncelleme almıyacak 2 gb ram 5 gb hafızasımı ne var
TCL 1 milyon TL televizyon yapmış ama 2 GB RAM koymuş üst bütçelerde bile performans olarak sizi tatmin edecek televizyon yok. Bilerek düşük donanım koyuyorlar. Her türlü TV Box takmanız gerek.Hocam fiyatına göre rakipsiz zaten ama hem taksit olarak tatmin etmedi hem de bütçeyi arttırıp uzun vadede sorun çıkarmayacak bir model istedim. Daha iyi bir işlemcili daha iyi ramli bir model almak şuan amacım.