🔥İndirim Next 58" QLED Google TV 14888 TL 🔥

Alınır mı sizce, kaç taksit yapar.

Son düzenleme:
TCL CHOT Quantom Dot aydınlatmalı VA kullanıyor bu fiyatta resmen panel olarak rakipsiz. Nesi tatmin etmedi acaba?
Hocam fiyatına göre rakipsiz zaten ama hem taksit olarak tatmin etmedi hem de bütçeyi arttırıp uzun vadede sorun çıkarmayacak bir model istedim. Daha iyi bir işlemcili daha iyi ramli bir model almak şuan amacım.

performans olarak yeterince iyi degil zaten güncelleme almıyacak 2 gb ram 5 gb hafızasımı ne var
Sadece Netflix, YouTube vb. izlenecekse 1 GB RAM bile yeterli. 2 GB RAM'in üstünü sunan televizyon üst bütçelerde bile yok. TCL 1 milyon TL televizyon yapmış mesela ama 2 GB RAM koymuş.

Hocam fiyatına göre rakipsiz zaten ama hem taksit olarak tatmin etmedi hem de bütçeyi arttırıp uzun vadede sorun çıkarmayacak bir model istedim. Daha iyi bir işlemcili daha iyi ramli bir model almak şuan amacım.
TCL 1 milyon TL televizyon yapmış ama 2 GB RAM koymuş üst bütçelerde bile performans olarak sizi tatmin edecek televizyon yok. Bilerek düşük donanım koyuyorlar. Her türlü TV Box takmanız gerek.

İncelemesini izledim, inceleme güzel ama fiyatını düşününce bence yorumlar bi tık acımasız olmuş. Sonuçta denk donanımı almak için üzerine ciddi para koyman gerekiyor markalı cihazlarda.

Geri