🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Ne yaptım da neyin zararı kimsenin bilgisi yok 15 16 dakikada next le telefon da görüşmek için bekledim öğrendiklerimi burada insanlara paylaşmaya çalışıyorum kimsenin bir bilgisi yokken bilgisi edinmeye çalışıyorum sen kendine uyarı ver
Telefonu yavaşça bırak.
Derin bir nefes al.
Sonra son mesajımı oku.

@dedo kaç adet zone olduğunu söyledi mi?

Şunlara niye 9x taksit yapmıyorlar anlamıyorum ya

Visa indirimi tekrar gelebilir bu aralar dün bu tv 2000 TL indirimli satılıyor du. Bence acele etmeyin 25 bin mini led almak insanı psikolojik olarak daha iyi hissettirir. Hee ben parayı yolda buluyorum diyen alabilir tabi.

Visa indirimi tekrar gelebilir bu aralar dün bu tv 2000 TL indirimli satılıyor du. Bence acele etmeyin 25 bin mini led almak insanı psikolojik olarak daha iyi hissettirir. Hee ben parayı yolda buluyorum diyen alabilir tabi.
Hayır almak istiyorum fakat aylık 9.250₺ ye yakın para ödemek bizimkilere zor gelir. Zaten borç gırtlakta fakat TV de acil lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes aylık 50-70k para kazanmıyor. O taksit ödemesi o kadar ağır geliyor ki anlatamam.

Bazı televizyonlar var 150-200k olmuş.

Hayır almak istiyorum fakat aylık 9.250₺ ye yakın para ödemek bizimkilere zor gelir. Zaten borç gırtlakta fakat TV de acil lazım.

Herkes aylık 50-70k para kazanmıyor. O taksit ödemesi o kadar ağır geliyor ki anlatamam.

Bazı televizyonlar var 150-200k olmuş.
Aslında aylık o kadar kazanmayanlarin parası yetmediği için almasın ve borca girmesin diye yapılıyor.
Bir yönden katılıyorum çünkü taksit yasağı örnek telefonlarda kalkarsa.
Asgarî ücretliler gider sırf gösteriş için 12 ay taksitle ip17 alır.

az parada değil insan miniled tv demeye utanır hadi parlaklığı iyi de miniled tv nin olayı bölgesel karartma ile karanlık sahneleri iyileştirmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri