🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

alınır mı?

TCL nin en giriş miniled tv si 180 dimming zone barındırıyor.
TV lerde bu zone sayısı azmış Xiaomi G Pro 27i monitörde 1152 zone var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az parada değil insan miniled tv demeye utanır hadi parlaklığı iyi de miniled tv nin olayı bölgesel karartma ile karanlık sahneleri iyileştirmek.
Zone sayısı ile de max parlaklık dogru orantılı olur

az parada değil insan miniled tv demeye utanır hadi parlaklığı iyi de miniled tv nin olayı bölgesel karartma ile karanlık sahneleri iyileştirmek.
LG panel ise. En ucuz LG miniledlerde kaç tane varmış ona bakmak lazım.
Paneli alıp marka basiyorlardir bence.

Aslında aylık o kadar kazanmayanlarin parası yetmediği için almasın ve borca girmesin diye yapılıyor.
Bir yönden katılıyorum çünkü taksit yasağı örnek telefonlarda kalkarsa.
Asgarî ücretliler gider sırf gösteriş için 12 ay taksitle ip17 alır.
Oğluna veya Kızına alışveriş kredisi ile ip17 veya s25 alanlar çok ve daha da kendisini borca sokuyorlar sırf düzgün sorunsuz akıllı telefonu olsun diye alıyorlar.

TV lerde bu zone sayısı azmış Xiaomi G Pro 27i monitörde 1152 zone var

Zone sayısı ile de max parlaklık dogru orantılı olur
İnch artıkça zone artıyor.

Oğluna veya Kızına alışveriş kredisi ile ip17 alanlar çok ve daha da kendisini borca sokuyorlar.

İnch artıkça zone artıyor.
TV özelinde şöyle olmalı. Zaten TV aldığım belli faturada yazıyor. Son 5 veya 7 sene içinde aynı hane TV almadiysa 12 taksit yaptirabilmeli.
Veya telefon içinde. 5 sene de 1 telefonda 12 ay taksit hakkı.

TV özelinde şöyle olmalı. Zaten TV aldığım belli faturada yazıyor. Son 5 veya 7 sene içinde aynı hane TV almadiysa 12 taksit yaptirabilmeli.
Farklı kredi kartı ile veya başka kişinin kredi kartı üzerinden alırlar :D

Çekin hemen bu fiyata bu boyutta belirtilen özelliklerde mini led yok beklentisi çok olanlar tcl c6k alabilir neredeyse 2 kat fiyat farkı verip her şey fiyata bakıyor bu fiyata kusur aramayacaksın maalesef

şöyle söylim daha önce telefoncuda çalıştım şuan da teknoloji firmasında çalışıyorum firmalar için yüksek ücretli ödemelerde taksit iyi bişi ancak bankalar ve devlet için iyi değil ayrı bir konu olarak da çok suiistimal edilen bir şeydi çok fazla şikayet geliyordu düzenleme bundan ötürü geldi

şöyle söylim daha önce telefoncuda çalıştım şuan da teknoloji firmasında çalışıyorum firmalar için yüksek ücretli ödemelerde taksit iyi bişi ancak bankalar ve devlet için iyi değil ayrı bir konu olarak da çok suiistimal edilen bir şeydi çok fazla şikayet geliyordu düzenleme bundan ötürü geldi
ve başkasının adına hat açıp alanlarda vardı bu tür durumlarında bir nevi önüne geçilmesi isteniyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri