TV lerde bu zone sayısı azmış Xiaomi G Pro 27i monitörde 1152 zone varTCL nin en giriş miniled tv si 180 dimming zone barındırıyor.
Zone sayısı ile de max parlaklık dogru orantılı oluraz parada değil insan miniled tv demeye utanır hadi parlaklığı iyi de miniled tv nin olayı bölgesel karartma ile karanlık sahneleri iyileştirmek.
LG panel ise. En ucuz LG miniledlerde kaç tane varmış ona bakmak lazım.az parada değil insan miniled tv demeye utanır hadi parlaklığı iyi de miniled tv nin olayı bölgesel karartma ile karanlık sahneleri iyileştirmek.
Oğluna veya Kızına alışveriş kredisi ile ip17 veya s25 alanlar çok ve daha da kendisini borca sokuyorlar sırf düzgün sorunsuz akıllı telefonu olsun diye alıyorlar.Aslında aylık o kadar kazanmayanlarin parası yetmediği için almasın ve borca girmesin diye yapılıyor.
Bir yönden katılıyorum çünkü taksit yasağı örnek telefonlarda kalkarsa.
Asgarî ücretliler gider sırf gösteriş için 12 ay taksitle ip17 alır.
İnch artıkça zone artıyor.TV lerde bu zone sayısı azmış Xiaomi G Pro 27i monitörde 1152 zone var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zone sayısı ile de max parlaklık dogru orantılı olur
TV özelinde şöyle olmalı. Zaten TV aldığım belli faturada yazıyor. Son 5 veya 7 sene içinde aynı hane TV almadiysa 12 taksit yaptirabilmeli.Oğluna veya Kızına alışveriş kredisi ile ip17 alanlar çok ve daha da kendisini borca sokuyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnch artıkça zone artıyor.
Farklı kredi kartı ile veya başka kişinin kredi kartı üzerinden alırlarTV özelinde şöyle olmalı. Zaten TV aldığım belli faturada yazıyor. Son 5 veya 7 sene içinde aynı hane TV almadiysa 12 taksit yaptirabilmeli.
Veya telefon içinde. 5 sene de 1 telefonda 12 ay taksit hakkı.
şöyle söylim daha önce telefoncuda çalıştım şuan da teknoloji firmasında çalışıyorum firmalar için yüksek ücretli ödemelerde taksit iyi bişi ancak bankalar ve devlet için iyi değil ayrı bir konu olarak da çok suiistimal edilen bir şeydi çok fazla şikayet geliyordu düzenleme bundan ötürü geldiTV özelinde şöyle olmalı. Zaten TV aldığım belli faturada yazıyor. Son 5 veya 7 sene içinde aynı hane TV almadiysa 12 taksit yaptirabilmeli.
Veya telefon içinde. 5 sene de 1 telefonda 12 ay taksit hakkı.
ve başkasının adına hat açıp alanlarda vardı bu tür durumlarında bir nevi önüne geçilmesi isteniyorduşöyle söylim daha önce telefoncuda çalıştım şuan da teknoloji firmasında çalışıyorum firmalar için yüksek ücretli ödemelerde taksit iyi bişi ancak bankalar ve devlet için iyi değil ayrı bir konu olarak da çok suiistimal edilen bir şeydi çok fazla şikayet geliyordu düzenleme bundan ötürü geldi
65" miniled panel üreten çok üretici yok o yüzden büyük ihtimalle doğrudurlg imkansız la
o zaman bedavaymıs kanka65" miniled panel üreten çok üretici yok o yüzden büyük ihtimalle doğrudur