🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

kanka bende pendikteydim randevu için aradım oluşturuldu dedi yarım saat sonra servis arayıp 1 saate gelip halletti

kanka bende pendikteydim randevu için aradım oluşturuldu dedi yarım saat sonra servis arayıp 1 saate gelip halletti
İyi o zaman bekleyelim, tam cumartesi kargoya verilir salı anca gelir diyor zaten bakalım.

Cihazı şimdi alsam. 6 ay sonra düğüne 1-2 ay kala kurulumunu yaptırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Kuruluma gelenlere sorma şansınız var mı acaba

Alacak arkadaşlara önerim var. D-Smart kodu garanti belgesinin orda QR şeklinde imiş. Bazı servis elemanları çaktırmadan resmini çekip çaliyormus. Amazon'da bu konuda bir sürü yorum var. Dikkat edin hatta böyle bir durum var diye söyleyin yapamasin utanıp.

Sipariş günü aradım TV gelmiş olması lazım dedi gelmedi dedim randevu vermediler ,modelini soruyorlar sadece geldi derseniz verirler randevu ama erkende gelebiliyor kargo

Alacak arkadaşlara önerim var. D-Smart kodu garanti belgesinin orda QR şeklinde imiş. Bazı servis elemanları çaktırmadan resmini çekip çaliyormus. Amazon'da bu konuda bir sürü yorum var. Dikkat edin hatta böyle bir durum var diye söyleyin yapamasin utanıp.
Şimdi sipariş verdim de garanti belgesi maile mi geliyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri