Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil)
Pro versiyonu olduğundan emin misin normalle karıştırmaİndirimden öncede 1700 civarına satın alınıyordu pek bir indirim yok maalesef.
Evet pro versiyonuydu 1700'lerdeydi bir akrabam alacaz takipteyim ben şu an kullanıyorum iyi cihaz.Pro versiyonu olduğundan emin misin normalle karıştırma
Pro versiyonu olduğundan emin misin normalle karıştırma
İndirim olsa alınır mı usta nasıl sence wifi çekim gücü arayüz falan1 Ay önce Amazon depodan 1150'ye almıştım. Sorunsuz kullanıyorum. fırsat fiyatta değil şu an.Alıntıyı görüntüle
10 tane falan almışımdır. Fiyatına göre çok iyi cihazİndirim olsa alınır mı usta nasıl sence wifi çekim gücü arayüz falan
Senin yazdığının neresinde mantıklı bir kelime var dostum ? İkinci el ürün almışsın sıfır ile kıyaslıyorsun.Sıfır mantık1 Ay önce Amazon depodan 1150'ye almıştım. Sorunsuz kullanıyorum. fırsat fiyatta değil şu an.Alıntıyı görüntüle
Ürün sıfır geldi zaten jelatinleri dahi açılmamıştı. aldığım zaman sıfırı da 1500 civarındaydı. Fırsat fiyatta değil demek istiyorum.Senin yazdığının neresinde mantıklı bir kelime var dostum ? İkinci el ürün almışsın sıfır ile kıyaslıyorsun.Sıfır mantık
Kaç gb bu kral yakın rakibi var mı bu fiyatlardaMi stikten geçtim. Wifi kopma donma vs. yaşamadım. Uydu kullanmıyorum. Tivibu üzerinden tv kanallarını seyrediyoruz. Kanal geçişleri hızlı. Mi stikten sonra oldukça performanslı geldi deneyim olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün sıfır geldi zaten jelatinleri dahi açılmamıştı. aldığım zaman sıfırı da 1500 civarındaydı. Fırsat fiyatta değil demek istiyorum.