n7cati
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,263
Aynı tv'nin 147 ekran olanıda indirimde : https://www.amazon.com.tr/Next-YE-5...8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1
Birsürü konusu açıldı.
Alıntıyı görüntüle
Aynı tv'nin 147 ekran olanıda indirimde : https://www.amazon.com.tr/Next-YE-58GFSG8-QLED-147-Ekran-Google/dp/B0FDLC8LBW/ref=sr_1_1_sspa?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1JMB75P94O78P&dib=eyJ2IjoiMSJ9.8MBTl3Tg6I1axLhlHalOpZCCrSFjeewXVGiFp15wt2lH38ubAlL9mMpj9Uq9Tot2mgRLhJK2VLu5heJppiKgQpc6CrB5IrJ8IqPjcldCPl4vhW9lhbA7lhEEhGE-Iu3VdRNbNzcTai3vwd92q_MXNHwPm5IARaU0qr8cJDTPOnv8ARGA5_tD9rCPJs2MQwiHlIPpifXQXxh91XbukeVQGEa638YWBo-WBTnZLjIi-mRQvLgxfhLWqAPOxGTvnbO-VStTBB5QnpgQgxrn94ValJMu9kg0AqQIj3QwBcetT9s.6kZPgxwTBEEJpoHGUcnNu3NzKM16zuntBfPd0o8vq2M&dib_tag=se&keywords=next&qid=1752404742&sprefix=nex,aps,363&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1
Baktım ama bulamadım açıldıysa kusura bakmayın.
Kanka 43 inç 7k lık tvsinden aldım yandan bakınca tv ekranı çok beyaz oluyordu. Bunlarda olur mu o? Yoksa samsung 50 inç qled alcam.Bu 3 model de KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor.
50 inç, 13.999 TL.
58 inç, 14.888 TL.
65 inç, ödeme adımında 18.622 TL.
Panel bilgisine bu videodan ulaşıyoruz:
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 19
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Ödeme adımında fiyat düşüyor. TCL CHOT panel kullanan KTC üretimi iyi televizyon.Next YE-65GFSG8-QLED 65" 165 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr
Next YE-65GFSG8-QLED 65" 165 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tramzn.eu
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 2
- fenerlimühendis
- Cevaplar: 14
Ekranı güzel beyazlık olmuyor 58ini aldım ama ne kadar ekmek o kadar köfte hacı. Çok yansıma oluyor ışıktan, görüntüyü fark etmeni engellemese de hoş değil. Hoparlörleri çok kaliteli değil ama yazılımla çözmüşler onu. OS arayüzü smooth değil ama donma kasma yok. Samsung bundan iyidir yansıma yapmama konusunda. Ps4 bağladım oyun modunu açamadım ama zaten güzel görünüyordu diye fazla kurcalamadım nasıl açılır diye.Kanka 43 inç 7k lık tvsinden aldım yandan bakınca tv ekranı çok beyaz oluyordu. Bunlarda olur mu o? Yoksa samsung 50 inç qled alcam.
Kendin kurarsan garanti dışı kalır. Kutusunu bile açma.58'' modelini aldım kurulum için arayayım mı kendim mi açayım bilemedim.
tamamdır yarın arayayım gelsinler madem.Kendin kurarsan garanti dışı kalır. Kutusunu bile açma.
Ömürlük alıyorum, eskisi 12-13 yıl gitti bu da o kadar gitmeli. Sanırım samsung 50Q67D alacağım amazondan. Vade farksız taksitte yapıyorlar. Yani next evet arayüzü çok yavaş değil idarelik gider ama panel cidden içine girip çıkıyordu boşluk vardı çerçeve ile arasında. İade yolladım mecbur kullanmak istemedim. Bir tane modelinde LG paneli var dediler ama bilemiyorum.Ekranı güzel beyazlık olmuyor 58ini aldım ama ne kadar ekmek o kadar köfte hacı. Çok yansıma oluyor ışıktan, görüntüyü fark etmeni engellemese de hoş değil. Hoparlörleri çok kaliteli değil ama yazılımla çözmüşler onu. OS arayüzü smooth değil ama donma kasma yok. Samsung bundan iyidir yansıma yapmama konusunda. Ps4 bağladım oyun modunu açamadım ama zaten güzel görünüyordu diye fazla kurcalamadım nasıl açılır diye.
Bu modelde tcl’in paneli var. Montaj yorumlarını ben de gördüm çerçeveyi kastırırken paneli kaydırmışlar bazılarında ve az sayıda da değil anladığım kadarıyla. O yüzden açılır açılmaz panel çerçeve hizasına baktım.Ömürlük alıyorum, eskisi 12-13 yıl gitti bu da o kadar gitmeli. Sanırım samsung 50Q67D alacağım amazondan. Vade farksız taksitte yapıyorlar. Yani next evet arayüzü çok yavaş değil idarelik gider ama panel cidden içine girip çıkıyordu boşluk vardı çerçeve ile arasında. İade yolladım mecbur kullanmak istemedim. Bir tane modelinde LG paneli var dediler ama bilemiyorum.
Aynen öyle yapacağım diğer türlü çok idarelik olur, cidden ayaklarını vs takarken korktum tv kırılacak diye. Ayrıca ölü pixel vs de çıktı Allah'tan amazondan almıştım sorun çıkarmadan aldılar. Şimdi gidip avm de bakacağım almak istediğim model yansıma yapmıyorsa gidip amazondan alcamBu modelde tcl’in paneli var. Montaj yorumlarını ben de gördüm çerçeveyi kastırırken paneli kaydırmışlar bazılarında ve az sayıda da değil anladığım kadarıyla. O yüzden açılır açılmaz panel çerçeve hizasına baktım.
Samsunglar uzun ömürlü hacı ilk çıkan samsung smart tvmiz hala çalışıyor 15 seneyi geçmek üzere.
Ağa sen çok şanssızmışsın. Ayarlarına bak ama avmdekilerin. Yansıma yapmasın daha iyi görünsün diye arka ışığı köklüyorlar. Müsade ederlerse evde kullanacağın ayar neyse ona ayarla öyle bak.Aynen öyle yapacağım diğer türlü çok idarelik olur, cidden ayaklarını vs takarken korktum tv kırılacak diye. Ayrıca ölü pixel vs de çıktı Allah'tan amazondan almıştım sorun çıkarmadan aldılar. Şimdi gidip avm de bakacağım almak istediğim model yansıma yapmıyorsa gidip amazondan alcam![]()