❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Sesi fulleyin benzer ses geliyor.
Fazla kulak yorduğu için TV ses seviyesi 37'de çektim telefona.
Hocam videoyu ben attım ama benim servis kaydını açmadılar daha :) kimle iletişime geçtiniz? ben +90 505 185 09 42 ve [email protected] ye yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size özelden atmıştım videoyu o tarz bir şey olması lazım. 50 Hz test videosunu başka bir hoparlörden dinleyin telefondan vs. tvdeki biraz boğuk basslı çıkmalı sadece titreşim olmamalı

Hocam bildiğiniz rahatsız edici bir cızırtı, eğer varsa fark etmeme ihtimaliniz yok. Hatta ben televizyonun arkasına elimi sokup panelin üstüne elimi koyunca cızırtı azalıyor ona göre kafanızda canlansın. Yani sıkıntı plastik panelin titreşimi.

arkadaşlar ses sorununu test etmek için herhangi bir video vs açmanıza gerek yok. hoparlörün yan kısımlarına elinizle hafif vurun kabinden ses geliyor zaten. boşluk var tvyle kabin arasında muhtemelen sünger gibi bi malzeme sıkıştırılınca sorun gider. arıza kaydı oluştırdum ben.

Bu 50Hz videosu değil mi hemen anladım:) Bende de aynı 50hz videosunda aralıksız cızırtı var.
Bahsettiğiniz ses bu mu hocam?
Bu ses sadece 50hz'de var.
Onun harici hiçbir videoda falan yok.
Yani benim Tv'de mi sorunlu :D

Bahsettiğiniz ses bu mu hocam?
Bu ses sadece 50hz'de var.
Onun harici hiçbir videoda falan yok.
Yani benim Tv'de mi sorunlu :D
Merhaba Arkadaşlar Next Star YE-65IDWG11 4K Ultra HD Google Mini LED TV Ses dosyası olarak 50Hz deneme yapan arkadaşlar Sesi açınca ses barları bile yerinden oynatıyor. Bunu yerine bu ses dosyayı kullanarak deneyelim.
Dosya eklemediğimden buradan indirebilirsiniz : https://drive.google.com/file/d/1pXTGGZJN6iX7dba1F316U2G4tDnlqWdT/view?usp=sharing
Hocam şunu da deneyin bende bunda da cızırtı var. Sesi 30-35 üstü yapın.

Hocam şunu da deneyin bende bunda da cızırtı var. Sesi 30-35 üstü yapın.
Cızırtı yok 0-60hz testi yaptım. Sadece 50'den sonra ses böyle.
Eğer bozuksa yazicam servise.
Değilse kalsın uğraşmayalım.

Cızırtı yok 0-60hz testi yaptım. Sadece 50'den sonra ses böyle.
Eğer bozuksa yazicam servise.
Değilse kalsın uğraşmayalım.
Acaba next parçanın eksik olduğu ürünleri biliyor mu, ona göre mi servis kaydı açılıyor? Bunu soran olursa bizi de bilgilendirirse çok iyi olur, ben sordum ama cevap gelmedi.

Acaba next parçanın eksik olduğu ürünleri biliyor mu, ona göre mi servis kaydı açılıyor? Bunu soran olursa bizi de bilgilendirirse çok iyi olur, ben sordum ama cevap gelmedi.
Yani hocam servise yazıyım mı?

Merhabalar,
Televizyonu sosyal medyada görüp incelemeye başladım. Sonra bu konuyu takip ettim. Amazondan adrese gönderilmediği için hepsiburadadan 14 ünde aldım 17 sinde tv teslim edildi (istanbuldan Türkiye nin en doğusuna geldi) aynı gün kurulum için kayıt oluşturdum ve gelip kurdular. 42” Lg tvden geçtim. Tv nin ekran görüntüsünü bu fiyat bandı için çok başarılı buldum. Ses konusu ise çok daha etkileyici geldi. Eski tvde soundbar ve subwofer kullanıyordum. Bu tv ye onlaeı bağlamadım bile günlük kullanımda çok tatmin edici. Bu zırıltı problemi ile ilgili daha önce paylaşılan test videosu ile test ettim sorunlu tv deki zırıltı benimkinde olmadı. Tv nin tek beğenmediğim yanı kumandası çok ilkel duruyor. Şık bir yeni nesil tasarım bile yeterliydi. Fonksiyonel olmasa da tasarımı daha iyi olabilirdi. Xbox series d de kısa süre denedim gayet akıcı.
Dsmart go da garanti kağıdındaki qr okutulunca sitesine gidiyorsunuz ve kod veriyor. Aktifleştirdim ama uygulaması vs çok kötü. İçeriği de pek nitelikli değil.

Test videosu;

Bende bariz cızırtı var ya:( Ses seviyesini 30'un yukarısına getirdiğimde direkt olarak belli ediyor kendini. Ben genelde 20'de kullandığım için fark etmemişim şu ana kadar.

Sesi fulleyin benzer ses geliyor.
Fazla kulak yorduğu için TV ses seviyesi 37'de çektim telefona.
hocam var gibi sanki ben de tam anlayamadım. bir de şunu dener misin ben ilk bu klipte fark ettim. 20 25 ve 30. saniyeleri önce pcden dinleyin sizde razer soundbar vardı galiba. sonra tvden dinleyin. tvde bu belirttiğim saniyelerde gelen basslardan hemen sonra ekstra bir titreme daha oluyor çok net anlarsınız art arda dinlerseniz. %30+ ses dolby veya surround

Yani hocam servise yazıyım mı?
Hocam ben video attım, durumu izah ettim, seri no istendi ve kayıt açıldı. Demek ki next sorun olduğunu düşündü ki bana servis kaydı açtı. Sizde de böyle bir sorun varsa açılacaktır. Bence sorun varsa düzeltilmeli zaten basit bir operasyonmuş. Ben de sizin gibi bass sevmiyorum. Ama arada sırada bir film izleyip dolby açıp evi sinama gibi yapmak isterim :ROFLMAO:. Hem neden eksik parçayla kullanayım ki.

Hocam ben video attım, durumu izah ettim, seri no istendi ve kayıt açıldı. Demek ki next sorun olduğunu düşündü ki bana servis kaydı açtı. Sizde de böyle bir sorun varsa açılacaktır. Bence sorun varsa düzeltilmeli zaten basit bir operasyonmuş. Ben de sizin gibi bass sevmiyorum. Ama arada sırada bir film izleyip dolby açıp evi sinama gibi yapmak isterim :ROFLMAO:. Hem neden eksik parçayla kullanayım ki.
benden de video istedikten sonra kayıt açtılar hocam biraz önce. seri noyu teyit etmek için istiyorlar büyük ihtimal @Zalımo hocamdan da isteyip kamera kayıtlarından bakmışlar eksik olduğunu doğrulamışlar.

benden de video istedikten sonra kayıt açtılar hocam biraz önce. seri noyu teyit etmek için istiyorlar büyük ihtimal @Zalımo hocamdan da isteyip kamera kayıtlarından bakmışlar eksik olduğunu doğrulamışlar.
Dediğiniz gibi olabilir, sadece bizim deneyimlerimizle karar vermiyorlar belli ki.

Geri