yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 297
Amazondaki 1200tl daha pahalıydı hp beklicektim ama amazonda 3 değil de 4 taksit vardı peşin fiyatına çektim valla
hocam para iade oldumu sizinAmazon'da bekliyorum 75'i kaç gündür. Bu hafta diyip duruyorlar.
Olmadıhocam para iade oldumu sizin
Benimde benzer. Hb iptal ettim dün. Amazon'dan alıyım diye.amazondakini de iptal ettim bunu alayım diye bunu da alamadım sfdgöndfgbjsdfbjnmg
1k için 4 taksitten vazgeçmezdim şahsen.amazondakini de iptal ettim bunu alayım diye bunu da alamadım sfdgöndfgbjsdfbjnmg
Bazı şehirlere öyle diyormuş siz nereye sipariş ediyorsunuz? Geçen Samsun mu öyle bir yere sipariş eden arkadaşa da aynı hata gelmişti.Arkadaşlar , amazondan almaya çalışıyorum .Lakin ""Üzgünüz, NextStar YE-65IDWG11 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez. Lütfen ürünü kaldırın veya başka bir adres seçin."" uyarısı geliyor. İstanbul dışında gönderimi sağlanmıyor.
Çözümü yok mudur?
Elazığa hocam. Aydın da denedim izin vermedi.Bazı şehirlere öyle diyormuş siz nereye sipariş ediyorsunuz? Geçen Samsun mu öyle bir yere sipariş eden arkadaşa da aynı hata gelmişti.
Premium varsa evet alırsınızDostlar HBden 27.700e aldım ben henüz gelmedi. Sanırım indirim olmuş 1000 lira civarı. Desteğe ulaşıp fark alabiliyor muyuz takip edemedim konuyu
Evet var ancak alırken arkadaki farkı verecekleri ibaresi yoktu. Yine de ben bi talep açayımPremium varsa evet alırsınız
Bizimde böyleydi bugün kuruldu o snrm taşınırken yırtılıyor sıkıntı çıkmadı inşalah sizinde öyledirArkadaşlar TV geldi kurulum için yetkili servisi aradım. randevu oluşturmanız lazım dedi kutu üzerinde numarayı arayarak 0 216 592 9800 bu merkez servisi her aradığımda hat meşgul çalıyor. Randevuyu ve kurulumu nasıl yapabilirim yaptırabilirim. (444 3 666 arayarak oluşturabildim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buraları bu şekilde diyerekten tutanak istedim, strafor var diyerek ürünü bıraktılar teslim edildi işaretlediler. O arada bende video fotoğraf çektim sıkıntılı çıkarsa diye. Alan arkadaşlar sizde her ihtimale karşı bırakırlarsa video çekin. Servis kurulum için gelince ne olacak bakacağım.