Bu adam aynı benBir umut 75'i 35 falan olur diye.
Normalde bugün servis gelecekti saatini denk getiremedik hocam.Mutlaka bilgilendirme yapacağım.Hocam sizden gelecek duvar askı aparatı ses sorunu çözümü bekliyoruz ona göre.![]()
@Apollo ne ses sorunu ki
Şu hocam sizde yok mu? Duvarda değil mi tvniz?https://streamable.com/ri40sw
Askı aparatı ile ilgili videoyu yüklemeye çalıştım. umarım bu zırıltı sesi aparattan dolayıdır diye düşünüyorum servisle görüştüm farklı bir aparat deneyeceğiz sorunun çözüleceğini söyledi bakalım.ASKI APARATIYLA KULLANMAYI DÜŞÜNENLER İZLESİN MUTLAKA
plastik ile sabitleme çıtası arasında boşluk var titreşim yapıyor. Sabitleme çıtası ile tv arasına bant süngerler var onlardan yapıştırman lazım.Şu hocam sizde yok mu? Duvarda değil mi tvniz?
Hocam bu sorun sizde vardı da böyle mi çözüm buldunuz yoksa fikir mi veriyorsunuz? İkincisi hangi model askı aparatı kullanıyorsunuz? Bir de foto atma imkanınız var mı bu problemi yaşayan arkadaşlar var yardımcı olursunuz.plastik ile sabitleme çıtası arasında boşluk var titreşim yapıyor. Sabitleme çıtası ile tv arasına bant süngerler var onlardan yapıştırman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hayır ben daha sabitleme aparatı alacağım.Hocam bu sorun sizde vardı da böyle mi çözüm buldunuz yoksa fikir mi veriyorsunuz? İkincisi hangi model askı aparatı kullanıyorsunuz? Bir de foto atma imkanınız var mı bu problemi yaşayan arkadaşlar var yardımcı olursunuz.
dedik sana iade etme diye asolgmasgHb'den ing kredi alacaktım stok bitti.
Amazon'dan alıyım diyorum paramı vermedi hb.
Sonuç olarka teşekkürler HB.
Dediğiniz çok mantıklı geldi sorun yaşayan arkadaşlardan dönüş bekleyelim bakalım.Hayır ben daha sabitleme aparatı alacağım.
Yüksek ihtimalle orası titreşim yaparak ses çıkarıyor.
Hb iadem kartın bekleyen işlemlerine düştüKupon lazım anca öyle düşer kendileri düşürmez.
.dedik sana iade etme diye asolgmasg
Ya bende alacağım ve o sabitleme çıtasına sünger bant yapıştıracağım titreşim den etkilenmesin diye zaten vidayı sıkınca güzelce pressler.Dediğiniz çok mantıklı geldi sorun yaşayan arkadaşlardan dönüş bekleyelim bakalım.
amazondan 4 taksit yapıştır.Hb iadem kartın bekleyen işlemlerine düştü![]()
.
Hemen amazon'dan alsam mı yoksa hb stok ve ing krediyi mi beklesem ki.
Yoksa amazon'dan alıp hb ti beklesem.
Sonuçta krediyle alabilirsem kredi kartı bakiyesinin bir önemi yok benim için.
.
Salon kaç m2 de 75 lik almak istiyorsun çözemedim.Hb iadem kartın bekleyen işlemlerine düştü![]()
.
.
Hocam sen ortada kalacaksın gibi geliyor ama hayırlısıHb iadem kartın bekleyen işlemlerine düştü![]()
.
.