❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Kısmetse tv yarın gelecek. Alan herkese hayırlı ve uzun ömürlü olsun inşallah.

Servis saat kaça kadar kurulum yapıyor bilginiz var mı ?

Arkadaşlar ilk izlenimim renkler siyahlar çok güzel fakat beğenmediğim şey panelde çok fazla yansıma var en ufak bir ışık yansımayı engelleyici bir şey yok izlenimi verdi. Birde usb giriş yeri anten kabosuna dip dibe koyulmuş. Ssd flaş belleğim büyük takamadım. 😅 O kadar yakına koyulmamalı imiş kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

55 in kumandası mı bu, Xiaomi TV box ile aynı
Yok hocam değil, next in tv box kumandası. O kumandayı bu tvye vermek yerine babaanne kumandası seçmişler 😅

Ayarlara girip en alta indiğinizde "uzaktan kumandalar ve aksesuarlar" kısmı var. Oraya girdikten sonra elinizdeki başka Bluetooth özellikli kumandayı(tv box/projeksiyon vs) eşleme moduna alırsanız televizyonu o kumanda ile kullanabilirsiniz.
Tabi her özelliği %100 uyumlu çalışmıyor ama şansınızı deneyebilirsiniz. Button mapper benzeri programlarla ayarlanır mı denemediğim için bilmiyorum.

Yok hocam değil, next in tv box kumandası. O kumandayı bu tvye vermek yerine babaanne kumandası seçmişler 😅
Doğru olanı yapmışlar, genele hitap eden bir kumanda değil.

Ayarlara girip en alta indiğinizde "uzaktan kumandalar ve aksesuarlar" kısmı var. Oraya girdikten sonra elinizdeki başka Bluetooth özellikli kumandayı(tv box/projeksiyon vs) eşleme moduna alırsanız televizyonu o kumanda ile kullanabilirsiniz.
Tabi her özelliği %100 uyumlu çalışmıyor ama şansınızı deneyebilirsiniz. Button mapper benzeri programlarla ayarlanır mı denemediğim için bilmiyorum.
Mi Box'ın kumandası ile çalışır mı acaba? Müsait bir zamanda (muhtemelen cumartesi) deneyeceğim.
Gerçi kumandasında kaynak seçme butonu yok. Bağlasak PS, google arayüzü, uydu yayını arasında geçişi nasıl yaparız muamma.

Mi Box'ın kumandası ile çalışır mı acaba? Müsait bir zamanda (muhtemelen cumartesi) deneyeceğim.
Gerçi kumandasında kaynak seçme butonu yok. Bağlasak PS, google arayüzü, uydu yayını arasında geçişi nasıl yaparız muamma.
Mi Stick 4K cihazı var onun kumandasıyla denedim şimdi ama televizyonun Bluetooth kısmında Xiaomi RC çıkmıyor. MacBook a bile bağlanıyor televizyonda gözükmüyor :D

Bundan sonra verdiğim makine bile çarşamba teslim olmasına rağmen cumartesi geldi. Bunda oynama bile yok. Acaba üretim mi bekleniyor ki?
Yine keza bugün aldığım figür kargoya verilmiş.

1763410987932.webp

Bundan sonra verdiğim makine bile çarşamba teslim olmasına rağmen cumartesi geldi. Bunda oynama bile yok. Acaba üretim mi bekleniyor ki?

Alıntıyı görüntüle
Cumartesi akşam 10da sipariş verdim. Tahmini çarşamba teslim yazıyordu. Bugun kargo mesajı geldi. Teslimatı 1 gün erkene çektik salı teslim olacak diye.

Alıntıyı görüntüle
11.11'de verdiğim sipariş, 19 Kasım teslimat yazmasına rağmen bugün teslim edildi. Konum İstanbul. Senin için de fikir olur belki.

Ekler

• IMG_20251117_233235.webp
    IMG_20251117_233235.webp
    25 KB · Hit: 48
Cumartesi akşam 10da sipariş verdim. Tahmini çarşamba teslim yazıyordu. Bugun kargo mesajı geldi. Teslimatı 1 gün erkene çektik salı teslim olacak diye.
Valla gelen giden mesaj yok. Çarşamba da kargoya verilmez ise perşembeye yetişmesi zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,677
Üyeler
184,819
Son üye
kadirkynk
Geri