Yok hocam değil, next in tv box kumandası. O kumandayı bu tvye vermek yerine babaanne kumandası seçmişler55 in kumandası mı bu, Xiaomi TV box ile aynı
Doğru olanı yapmışlar, genele hitap eden bir kumanda değil.Yok hocam değil, next in tv box kumandası. O kumandayı bu tvye vermek yerine babaanne kumandası seçmişler![]()
Mi Box'ın kumandası ile çalışır mı acaba? Müsait bir zamanda (muhtemelen cumartesi) deneyeceğim.Ayarlara girip en alta indiğinizde "uzaktan kumandalar ve aksesuarlar" kısmı var. Oraya girdikten sonra elinizdeki başka Bluetooth özellikli kumandayı(tv box/projeksiyon vs) eşleme moduna alırsanız televizyonu o kumanda ile kullanabilirsiniz.
Tabi her özelliği %100 uyumlu çalışmıyor ama şansınızı deneyebilirsiniz. Button mapper benzeri programlarla ayarlanır mı denemediğim için bilmiyorum.
Mi Stick 4K cihazı var onun kumandasıyla denedim şimdi ama televizyonun Bluetooth kısmında Xiaomi RC çıkmıyor. MacBook a bile bağlanıyor televizyonda gözükmüyorMi Box'ın kumandası ile çalışır mı acaba? Müsait bir zamanda (muhtemelen cumartesi) deneyeceğim.
Gerçi kumandasında kaynak seçme butonu yok. Bağlasak PS, google arayüzü, uydu yayını arasında geçişi nasıl yaparız muamma.
Cumartesi akşam 10da sipariş verdim. Tahmini çarşamba teslim yazıyordu. Bugun kargo mesajı geldi. Teslimatı 1 gün erkene çektik salı teslim olacak diye.Bundan sonra verdiğim makine bile çarşamba teslim olmasına rağmen cumartesi geldi. Bunda oynama bile yok. Acaba üretim mi bekleniyor ki?
Yine keza bugün aldığım figür kargoya verilmiş.
Alıntıyı görüntüle
11.11'de verdiğim sipariş, 19 Kasım teslimat yazmasına rağmen bugün teslim edildi. Konum İstanbul. Senin için de fikir olur belki.Bundan sonra verdiğim makine bile çarşamba teslim olmasına rağmen cumartesi geldi. Bunda oynama bile yok. Acaba üretim mi bekleniyor ki?
Alıntıyı görüntüle
Optik kablo bağlantısını yapabildiniz mi ?Ben de optik kablo ile soundbara bağlıcam ne sıkıntısı var ki ?
Benim de aynı şekilde. Sizden 1 gün sonra sipariş verdim.Bundan sonra verdiğim makine bile çarşamba teslim olmasına rağmen cumartesi geldi. Bunda oynama bile yok. Acaba üretim mi bekleniyor ki?
Alıntıyı görüntüle
Valla gelen giden mesaj yok. Çarşamba da kargoya verilmez ise perşembeye yetişmesi zor.Cumartesi akşam 10da sipariş verdim. Tahmini çarşamba teslim yazıyordu. Bugun kargo mesajı geldi. Teslimatı 1 gün erkene çektik salı teslim olacak diye.