❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bir daha Amazon'dan ürün almayı düşünmüyorum. 15 Kasım sipariş verdiğim televizyon, cuma teslim edilecek yazıyordu. Tamam dedim nöbet saatlerime uyuyor. Dün kargoya verildi ve yarın teslim edilecek yazıyor yani bugün. "Kolay Gelsin" adlı firmanın sitesine girip kargo takip sorgulattığım zaman ise cumartesi teslim yazıyor. Yani bana 3 farklı teslim tarihi verdiler. Çalışan insanları hiç düşünmüyorlar mı? Ben bütün gün evde mi bekleyeceğim kargo için? Ürün de küçük bir ürün degil sonuçta koskoca televizyon kapının önüne bırak diyemem, komşuya bırak diyemem. Nasıl yapacağımı bilemiyorum. Amazon eskiden kargo konusunda çok iyiyken şimdi bir o kadar fiyasko.
Kolay gelsin de teslimat tarihi seçebiliyor olman lazım ekstra oalrak not düşerek özellikle aranmayı isteyebilirsin

Kolay gelsin de teslimat tarihi seçebiliyor olman lazım ekstra oalrak not düşerek özellikle aranmayı isteyebilirsin
Teslimat tarihi seçebiliyorum ama Cumartesi yazdığı için daha erkeni seçemiyorum. 15 Kasım'da sipariş verdiğim ürünü de bu hafta içinde teslim almak istiyorum doğal olarak. Temu'dan sipariş verseydim şimdiye gelmişti.

14.11.2025 tarihinde bende Amazon üzerinden sipariş verdim,ekstra 1 taksit imkanı olduğu için. Keşke Hepsiburada üzerinden verseydim,bugün teslim edilecek gözüküyordu fakat Kolay Gelsin kargo firması ürün hasarlandı diyerek direkt iadeye düşürdü. Amazon tekrar sipariş vermeniz gerekiyor diyor, aradaki fiyat farkını ödeyeceklermiş.Bir 6 gün daha beklemek zorunda kalacağım kısacası.

Ekler

• Image (98).webp
    Image (98).webp
    46.9 KB · Hit: 61
Kolay Gelsin müşteri temsilcisi ile konuşup kargomun pazartesi dağıtıma çıkarılmasını talep ettim. Amazon gerçekten kargo konusunda rezalet bir hizmet sergiledi. Bir daha asla.

Ben o kadar alışveriş yaptım kasım ayında hepside olağan sürelerde geldi amazon 1 mousepadi 1 haftada zor gönderdi.Bu konuda sanıyorum en iyisi trndyol ekspres acaip hızlı geliyo onların getirdiği kargolar

Bu kolay gelsin rezil ya geçen gün kargomu kaybettiler hala ortada yok teslim edildi görünüyor

neXT.webp

Kervana katıldık. Sabah baktığımda 25 Kasım görünüyordu, şimdi express teslimat olarak yarın görünüyor.

O belli olmuyoda subwofer sıkıntısı olsa bile dert edilecek bişey değil 5 dk lık basit bir iş hocam
Başkan nasıl bir sıkıntı ben anlamadım açıkçası video falan demişler onu da görmedim bulamadım.

Sesi sonuna kadar açtım bir şey yok akşam ayarların yapıp netflix falan filan basıcam işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,615
Üyeler
184,954
Son üye
SrootG
Geri