Depo ürünlerinde garanti 1 sene oluyor.Alıntıyı görüntüle
riske almak isteyen varsa ikinci el stok geldi 28.499 dan
ben normal indirimi bekliyeceğim depo ürünlerindeki o detayı bilmiyordum sağolunDepo ürünlerinde garanti 1 sene oluyor.
1500 lira için değmez. 25 bin falan olsa belki.
Şimdi dinledim TV de ses standartta boylemidir bilmem ama normal gelmedi bana dediğin saniyelerde bozuluyor sesGaliba en net hangi videoda olduğunu buldum.
Şu müziği açın 15-16. saniyede falan başlıyor zaten ve susmuyor. Testi dolby atmos açık yapın. Kapatınca ses baya azalıyor ama hafif duyuluyor hala.
Servis perşembe kayıt açtı. Hala ne soran var ne eden.
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise sende yapar mısın? Belki sende de vardır.
Birşeyler izlerken sorun yok. Müzik dinlerken falan oluyor.Şimdi dinledim TV de ses standartta boylemidir bilmem ama normal gelmedi bana dediğin saniyelerde bozuluyor ses
Hezimete düşmeyin, sandıkları terk etmeyin. GelecektirAlıntıyı görüntüle
riske almak isteyen varsa ikinci el stok geldi 28.499 dan
Amazon'nun sorumluluğu 1 yıl, her ürün fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantili. Müşteri hizmetlerine de sorabilirsin bunu. Yani 1 yıl içinde bir sorun olursa ürün Amazon üzerinden garanti sürecini işletebilirsin diğer durumlarda üretici firmaya sen başvurup garanti sürecini başlatacaksın.Depo ürünlerinde garanti 1 sene oluyor.
1500 lira için değmez. 25 bin falan olsa belki.
Steelseries arctis nova pro wireless aldım.Amazon'nun sorumluluğu 1 yıl, her ürün fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantili. Müşteri hizmetlerine de sorabilirsin bunu. Yani 1 yıl içinde bir sorun olursa ürün Amazon üzerinden garanti sürecini işletebilirsin diğer durumlarda üretici firmaya sen başvurup garanti sürecini başlatacaksın.
2 yıl garantisi olmuş olmuyor mu 1 yıl amazon 1 yıl distribütör garantisi olunca?Steelseries arctis nova pro wireless aldım.
3 defa sordum.
1 yil Amazon 1 yıl dist garantili dedi.
Bu TV alanlarda yorum yapsa aynı saniyeleri anlaşılır durumda sanırım yapan yok umarım problem yokturBirşeyler izlerken sorun yok. Müzik dinlerken falan oluyor.
aynı hocam. parçanın servise gelmesini bekliyoruz heralde
Bu TV alanlarda yorum yapsa aynı saniyeleri anlaşılır durumda sanırım yapan yok umarım problem yoktur
1+1 değil.2 yıl garantisi olmuş olmuyor mu 1 yıl amazon 1 yıl distribütör garantisi olunca?
60 hz her şekilde.Arkadaşlar ben televizyonu aldım kullanıyorum aşırı iyi ancak bunun oyun modu fln varmı pcde fln 120hz fln bilgisi olan varmı?