❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Screenshot_10.webp

riske almak isteyen varsa ikinci el stok geldi 28.499 dan

Depo ürünlerinde garanti 1 sene oluyor.
1500 lira için değmez. 25 bin falan olsa belki.
ben normal indirimi bekliyeceğim depo ürünlerindeki o detayı bilmiyordum sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

55 olanıda 18.500 e düşmüş 2. el

Galiba en net hangi videoda olduğunu buldum.
Şu müziği açın 15-16. saniyede falan başlıyor zaten ve susmuyor. Testi dolby atmos açık yapın. Kapatınca ses baya azalıyor ama hafif duyuluyor hala.
Servis perşembe kayıt açtı. Hala ne soran var ne eden.

@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise sende yapar mısın? Belki sende de vardır.
Şimdi dinledim TV de ses standartta boylemidir bilmem ama normal gelmedi bana dediğin saniyelerde bozuluyor ses

Depo ürünlerinde garanti 1 sene oluyor.
1500 lira için değmez. 25 bin falan olsa belki.
Amazon'nun sorumluluğu 1 yıl, her ürün fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantili. Müşteri hizmetlerine de sorabilirsin bunu. Yani 1 yıl içinde bir sorun olursa ürün Amazon üzerinden garanti sürecini işletebilirsin diğer durumlarda üretici firmaya sen başvurup garanti sürecini başlatacaksın.

Amazon'nun sorumluluğu 1 yıl, her ürün fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantili. Müşteri hizmetlerine de sorabilirsin bunu. Yani 1 yıl içinde bir sorun olursa ürün Amazon üzerinden garanti sürecini işletebilirsin diğer durumlarda üretici firmaya sen başvurup garanti sürecini başlatacaksın.
Steelseries arctis nova pro wireless aldım.
3 defa sordum.
1 yil Amazon 1 yıl dist garantili dedi.

Arkadaşlar ben televizyonu aldım kullanıyorum aşırı iyi ancak bunun oyun modu fln varmı pcde fln 120hz fln bilgisi olan varmı?

Bizimkilere göstermek için test yapıyım dedim hiç cızırtı gelmedi. Enteresan 🤔.
aynı hocam. parçanın servise gelmesini bekliyoruz heralde

Bu TV alanlarda yorum yapsa aynı saniyeleri anlaşılır durumda sanırım yapan yok umarım problem yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl garantisi olmuş olmuyor mu 1 yıl amazon 1 yıl distribütör garantisi olunca?
1+1 değil.
1/1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,031
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri