Nisan Ayı 3000TL Bütçe PC Önerisi

spinner41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
653
En fazla 3 bin TL . Tüm bileşenler aynı siteden olması gerekiyor. Monitör dahil değil. Biliyorum 3k sistem toplama hakkında bir sürü konu açıldı fakat her hafta her ay fiyatlar değişiyor. Buna istinaden yeni konu açma gereği duydum. Şimdiden teşekkürler.

Şuan bende bu sistemi düşünüyorum. Bu sistem yaklaşık 1 ay önce 2800 gibi bir fiyatı vardı. Ne olduysa 1 ay içinde oldu tüm hesap kitap kaydı. Bakalım alabilecek miyiz...
Nisan ayında almak zorunda mısın? Yoksa şu olaylar geçince daha iyisini alabilirsin ama illa bu ay olacaksa zaten arkadaş önermiş önerecegim sistemi :).

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Nisan ayında almak zorunda mısın? Yoksa şu olaylar geçince daha iyisini alabilirsin ama illa bu ay olacaksa zaten arkadaş önermiş önerecegim sistemi :).
Bu olayların bitmesini beklersem en az 3 ay daha ekonomi bu şekilde olacak. Fiyatlar daha çok artmadan indirimleri yakaliyim diyorum.

En fazla 3 bin TL . Tüm bileşenler aynı siteden olması gerekiyor. Monitör dahil değil. Biliyorum 3k sistem toplama hakkında bir sürü konu açıldı fakat her hafta her ay fiyatlar değişiyor. Buna istinaden yeni konu açma gereği duydum. Şimdiden teşekkürler.
Dostum incehesap, itopya gibi sitelerde hazır sistemler bulunuyor hepsi uygun fiyatlı ve kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,099
Üyeler
190,508
Son üye
Hulya147258
Geri