❌İndirim Bitti! 🔥🔥NKolay / Fibabanka Her Ay 500TL🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,542
Kampanya1
Nkolay üye olun, her ay listedeki 5 görevi yaptığınızda ay sonunda 500TL veriyor. Para nays üzerinden çekilebilir. Her ay veriyor. 4. ayım benim. Ayrıca 24 yaş üstü referansla kayıt oldugunda 200tl veriyordu sanırım ama yasak oldugu icin referans eklemiyorum. Bu şekilde her ay 500tl alabilirsiniz. 10000TL para girişi zorunlu görev!!
IMG_20250226_182827.jpg

Kampanya2
Fibabanka üye olun, fiziksel hızlı kart çıkarın. Her ay 10000TL'ye 500tl cashback veriyor. Görevi naysa banka kartı ile yükle diyip kart bilgilerinizi girerek 10k harcama görevini tamamlayabilirsiniz. 3aydır sürekli geliyor. Bu şekilde aldım hepsinde.
IMG_20250226_182913.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
her ay 1 kişi davet etmek zor

her ay 1 kişi davet etmek zor
Gerek yok ki, artı para ile 10k çekiyorum karta atıyorum sonra evden birinin hesaba atıyorum sonra o hesaptan kendi hesabıma çekiyorum 5tl bile faiz almıyor. 2 görev cepte. Sonra karta 10tl atıp şoktan a101den bi su alın qr harcama ve sanal kartla harcama görevi de tamam. Kaldı 1 görev, onu da her ay 10kere uygulamaya girerek bitiryorsunuz zaten.

Her ay deüil toplamda 1500 tl 3 ay boyunca alabilirsiniz diye biliyorum harici bir açıklama göremedim hocam ?
N kolaydan 4aydır alıyorum ben bilmiyorum. Fibabanka da sürekli geliyor.

N kolaydan 4aydır alıyorum ben bilmiyorum. Fibabanka da sürekli geliyor.
Bu ayın ödülünü zaten henüz alamamış olmanız lazım ayın 5 inde yatıyor fakat 3 ay aldıysanız ve 4. Aydaysanız ve bu ayda alacagınızı sanıyorsanız malesef ödül kampanyası bitti sadece nkolay extranın sağladığı avantajları kullanabiliyorsunuz hocam restoran iade yada qr ile ödeme iadesi gibi kampanyalardan yararlanabilirsiniz

Bu ayın ödülünü zaten henüz alamamış olmanız lazım ayın 5 inde yatıyor fakat 3 ay aldıysanız ve 4. Aydaysanız ve bu ayda alacagınızı sanıyorsanız malesef ödül kampanyası bitti sadece nkolay extranın sağladığı avantajları kullanabiliyorsunuz hocam restoran iade yada qr ile ödeme iadesi gibi kampanyalardan yararlanabilirsiniz
aynen öyle max 3 ay yararlandırılıyor,
fibabanka da ödeme yaptı sanıp 500tl cashback veriyor ama aslında sag cepten sol cebe haram para yani .

aynen öyle max 3 ay yararlandırılıyor,
fibabanka da ödeme yaptı sanıp 500tl cashback veriyor ama aslında sag cepten sol cebe haram para yani .
Haram para ne demek ya :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ay başında bakıp güncellerim dediğiniz gibi olabilir

Haram para ne demek ya :D

Ay başında bakıp güncellerim dediğiniz gibi olabilir
öyle olmuyor mu ? fibabank bizim hesabı kullan harcama yap sana cashpara verelim diyor sen nays hesabına aktarıyorsun harcamıyorsun adı baska bisey mi anlamadıgım bir yer mi var?

Gerek yok ki, artı para ile 10k çekiyorum karta atıyorum sonra evden birinin hesaba atıyorum sonra o hesaptan kendi hesabıma çekiyorum 5tl bile faiz almıyor. 2 görev cepte. Sonra karta 10tl atıp şoktan a101den bi su alın qr harcama ve sanal kartla harcama görevi de tamam. Kaldı 1 görev, onu da her ay 10kere uygulamaya girerek bitiryorsunuz zaten.
Hocam bu 4 tane mavi renkli görev var onlari mi yapmak alzim sadece yoksa tüm gorevlerimi yapmak lazım ?

Artı para hangi banka?

Artı para hangi banka veriyor?

Geri