NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

yani diyon ki hepsiburada 1500 tlilik bişey al iptal et parayı hepsipaya göndersinler sonrada nkolaydan 1000 kağıdı al keyfine bak diyon öyle mi :pikacu:
aynen 1000 tl üstü olsa yeter boşa payde fazla bakiye olmasın nakit :kedi:

bana hepsiburada satıcılı 1000 tl üstü item söyler misiniz parça parça da olur direkt alıp kullanayım beleşe geliyor zaten bakiyeyi de sonra kullanırım ama ne alacağım konusunda tıkandım indirimde iyi ne var

bana hepsiburada satıcılı 1000 tl üstü item söyler misiniz parça parça da olur direkt alıp kullanayım beleşe geliyor zaten bakiyeyi de sonra kullanırım ama ne alacağım konusunda tıkandım indirimde iyi ne var
bence bakiyeyi hepsi paye çek cuma indiriminde birşeyler kaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan en garanti hepsiburada diğerlerinde problem yaşanlar olmuş riske atmamak adına hepsiburadan devam edilebilir ben 1000tlye razer gold aldım razer sitesinden 1000tl opet yakı çeki aldım nkolaye iade gelen 1000tl ile de aytemiz yakıt çeki aldım 2000tl yakıtı 1000tlye almış oldum aynı şekilde abim üzerindende hesap açtım 1000tl ürün alıp iade edip hepsipay hesabına çektim gelen 1000tl aynı şekilde yapıp 1970tlye havit klavye aldım
doblo hakkını vermiş kampayanın :hoba:

bence bakiyeyi hepsi paye çek cuma indiriminde birşeyler kaparsın

doblo hakkını vermiş kampayanın :hoba:
o nasıl şimdi pre var yıllık, ne alıp iade çakacam ve hesaba düsecek karta aktarılmadan

o nasıl şimdi pre var yıllık, ne alıp iade çakacam ve hesaba düsecek karta aktarılmadan
hb satıcılı bir şey al 2dk sonra iptal et ilk olarak hepsipaye atcak ordan istersen karta çekebilirsin diyecek ama sen çekmeyecen bakiye olarak bırakacan
1763729801818.webp
1763729801818.webp

ama yok uğraşamam taklaya falan gelirim diyorsan alacağın item bulursan direk alıpta halledebilirsin zaten beleş diye çöp etme :kekw:

hb satıcılı bir şey al 2dk sonra iptal et ilk olarak hepsipaye atcak ordan istersen karta çekebilirsin diyecek ama sen çekmeyecen bakiye olarak bırakacan Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

ama yok uğraşamam taklaya falan gelirim diyorsan alacağın item bulursan direk alıpta halledebilirsin zaten beleş diye çöp etme :kekw:
hocam var mı kallavi direk iade cakacağım item hepsipaye cekeyim bugün yarın kullanırım zatende hesapta kalması daha garanti tarafımıza geçirelimde cashback i

hocam var mı kallavi direk iade cakacağım item hepsipaye cekeyim bugün yarın kullanırım zatende hesapta kalması daha garanti tarafımıza geçirelimde cashback i
garanti ürün aslında hepsi :D satıcıyı ayarla filtre çek min 1k al iade bas hb kendi adına olsun başkası olmasın bir arkadaş yapmış direk karta çekmiş ona dikkat et

elim kaydı tüm ödeme aşamalarını tamamladım istemden :D zaten bot iptal ediyor sıkıntı olmaz
iptal ettim 10dk oldu yansımadı yansır ehralde , müşteri temsilcisi ile konuştum 2 taraftanda 20dk ya yansımazsa tekrar bağlan dedi. n kolayda da kampanya koşulları sağlanmış 2 iş gününe yatarmış. benim 3-4 senedir adana demirspor maçlarına gitmek için çıkardığım pasolig kartı vardı engel oluşturmadı hazır hesapta görüntülemiş iken iptal ettim onuda işime geldi en azından kart iptali yaptım. iyi ki iptal üzerinden aldım parayı yoksa gümew giderdi şartlar sağlanmazsa aldığım itemi boş yere almış olurdum böyle olunca pay bakiyemde kalacak en azından param. kaybım yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri