DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Sen beni mi sınıyorsun karşim
Kusursuz mu kusursuz. Önemli olan estetik değil. Hey maşşallah güzelliğe bak.İşte fark burda anime kızları kusursuz ama her insan kusurludur
estetik makyajdan veya sahte hayattan mı bahsediyorsun ?Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde gerçek kızlardan soğuyorsunuz sizde kusurlusunuz hatırlatiyimBiliyorum işte tam da bu yüzden seviyorum tam hayalimi süslüyorlar gerçekler can yakar
Yüzü kusursuz hayatı değil ! Gerçekte nasıl hayat yaşadığınu biliyor msuusn piskolojisi nasıl gerçekten nasıl bir hayatı var günde kaç kez ağlıyor gerçekten insanlara karşı nasıl davranıyor sadece güzellik değil önemli olan kalbi içi temiz olmasıdırKusursuz mu kusursuz. Önemli olan estetik değil. Hey maşşallah güzelliğe bak.
yesnt
Cidden savunmuyorum ki bunları sadece şaka yapıyorum. Ama Anime kızlarının yeri ayrıBu şekilde gerçek kızlardan soğuyorsunuz sizde kusurlusunuz hatırlatiyim
Bendede öyle gerçekten mükemmel kızlar şaka yaptığının farkındayım ama araştırma yapmanı öneririm ilk şakayla başlar sonra gerçek kızları karşına çıkan kızları sevmez aşık bile olmayabilirsin bir dahaCidden savunmuyorum ki bunları sadece şaka yapıyorum. Ama Anime kızlarının yeri ayrı
Ben 1145 tane izledim.İzleyen bırakamıyor al sende bi fırt
Daha o kadar asosyal değilim. Anime kızlarının da gerçek olmadığının farkındayım .Bendede öyle gerçekten mükemmel kızlar şaka yaptığının farkındayım ama araştırma yapmanı öneririm ilk şakayla başlar sonra gerçek kızları karşına çıkan kızları sevmez aşık bile olmayabilirsin bir daha
Böyle bir şey de olmaz zaten rahat olkarşına çıkan kızları sevmez aşık bile olmayabilirsin bir daha
o zaman niye no anime diyon hainBen 1145 tane izledim.
O zaman sorun yok : )Daha o kadar asosyal değilim. Anime kızlarının da gerçek olmadığının farkındayım .
Böyle bir şey de olmaz zaten rahat ol