No Anime

Anime?

• No

Oylar: 34 69.4%
  • No

Oylar: 15 30.6%

• Oy kullanan toplam üye
    49
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu arada anime kızları gerçektir yalan söylemeyin
1616704567011.png

Bunu diyen adamın tranime'de kaç tane uploadı var. 🥴

Bu şekilde gerçek kızlardan soğuyorsunuz sizde kusurlusunuz hatırlatiyim
3D olan kızlar nönkördür taam mı 😖
Masraflıdır,fitne fesattır,dünyayı yakıp yıksan tapsan gene mutlu olmazlar

Ama anime kızına tapmaya çalışsan bu benim için fazla der ona sadece biraz sewgi göstersen gayet mutlu olur

3D kızlar berbattır şimdi eğer bu yalansa evet kusurluyum ama bu dediklerim aya giymemizden bile daha gerçekci

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Ama anime kızına tapmaya çalışsan bu benim için fazla der ona sadece biraz sewgi göstersen gayet mutlu olur

3D kızlar berbattır şimdi eğer bu yalansa evet kusurluyum ama bu dediklerim aya giymemizden bile daha gerçekci
Bazıları ise güzeldir ama utangaçtır ya senin dediğin yada utangaçlar güxel kıx olup illa kusurlu oluyorsun işte anime gibi değil erkeklerde de geçerli

Bazıları ise güzeldir ama utangaçtır ya senin dediğin yada utangaçlar güxel kıx olup illa kusurlu oluyorsun işte anime gibi değil erkeklerde de geçerli

Hacı yarim saattir bu tartışmayı okuyorum sonunda kafa dank etti niye tartişıyonuz anlamadım renkler ve zevkler tartışılmaz ayrıca her insan kusurludur

Hacı yarim saattir bu tartışmayı okuyorum sonunda kafa dank etti niye tartişıyonuz anlamadım renkler ve zevkler tartışılmaz ayrıca her insan kusurludur
heh bunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur kusursuz insan yoktur ama anime kusursuzdur o yüzden erkekler anime kızlarını beğenir

heh bunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur kusursuz insan yoktur ama anime kusursuzdur o yüzden erkekler anime kızlarını beğenir
Bişey diyecektim siz kaç yaşındasınız yani yaşı çok büyük biri ya da çok küçük birisi bunu tartışmazdı biraz şey gibi olmuş "dediğimi anla " yani yanlış anlamayın ama
ulan konu 380 hit almış benim Pc bozulsa bu kadar insan gelmez :cry:

"no" seçenerle ne kadar ortak noktamız var

Tm işte kusursuzluk istorum bende yada az kusurlu olsun en azından beyninde neredeyse hiç kötü duygular beslemesin yoksa arada güzel kızlar da var tabi anime kızı değil ama olsun 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bişey diyecektim siz kaç yaşındasınız yani yaşı çok büyük biri ya da çok küçük birisi bunu tartışmazdı biraz şey gibi olmuş "dediğimi anla " yani yanlış anlamayın ama
ulan konu 380 hit almış benim Pc bozulsa bu kadar insan gelmez :cry:
Trolüne tartışıyoruz yoksa bende biliyorum zaten kusursuz yapıldıklarını

Ama insanların o iğrenç fitne fesat davranışlarından o kadar bıktık ki keşke gerçek olsun diyoruz

eee zaten böyle bi insandan böyle bi konu beklenirdi yapacak bir şey yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,071
Üyeler
187,623
Son üye
OzgurOksuz16