Neler Yeni

No Anime

Anime?

• No

Oylar: 34 69.4%
  • No

Oylar: 15 30.6%

• Oy kullanan toplam üye
    49
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
bu arada anime kızları gerçektir yalan söylemeyin
1616704567011.png

G.P.U

80+ Silver
Bu şekilde gerçek kızlardan soğuyorsunuz sizde kusurlusunuz hatırlatiyim
3D olan kızlar nönkördür taam mı 😖
Masraflıdır,fitne fesattır,dünyayı yakıp yıksan tapsan gene mutlu olmazlar

Ama anime kızına tapmaya çalışsan bu benim için fazla der ona sadece biraz sewgi göstersen gayet mutlu olur

3D kızlar berbattır şimdi eğer bu yalansa evet kusurluyum ama bu dediklerim aya giymemizden bile daha gerçekci

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Ama anime kızına tapmaya çalışsan bu benim için fazla der ona sadece biraz sewgi göstersen gayet mutlu olur

3D kızlar berbattır şimdi eğer bu yalansa evet kusurluyum ama bu dediklerim aya giymemizden bile daha gerçekci
Bazıları ise güzeldir ama utangaçtır ya senin dediğin yada utangaçlar güxel kıx olup illa kusurlu oluyorsun işte anime gibi değil erkeklerde de geçerli

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bazıları ise güzeldir ama utangaçtır ya senin dediğin yada utangaçlar güxel kıx olup illa kusurlu oluyorsun işte anime gibi değil erkeklerde de geçerli

Hacı yarim saattir bu tartışmayı okuyorum sonunda kafa dank etti niye tartişıyonuz anlamadım renkler ve zevkler tartışılmaz ayrıca her insan kusurludur

Hacı yarim saattir bu tartışmayı okuyorum sonunda kafa dank etti niye tartişıyonuz anlamadım renkler ve zevkler tartışılmaz ayrıca her insan kusurludur
heh bunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur kusursuz insan yoktur ama anime kusursuzdur o yüzden erkekler anime kızlarını beğenir

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
heh bunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur kusursuz insan yoktur ama anime kusursuzdur o yüzden erkekler anime kızlarını beğenir
Bişey diyecektim siz kaç yaşındasınız yani yaşı çok büyük biri ya da çok küçük birisi bunu tartışmazdı biraz şey gibi olmuş "dediğimi anla " yani yanlış anlamayın ama
ulan konu 380 hit almış benim Pc bozulsa bu kadar insan gelmez :cry:

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
"no" seçenerle ne kadar ortak noktamız var

G.P.U

80+ Silver
Tm işte kusursuzluk istorum bende yada az kusurlu olsun en azından beyninde neredeyse hiç kötü duygular beslemesin yoksa arada güzel kızlar da var tabi anime kızı değil ama olsun 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bişey diyecektim siz kaç yaşındasınız yani yaşı çok büyük biri ya da çok küçük birisi bunu tartışmazdı biraz şey gibi olmuş "dediğimi anla " yani yanlış anlamayın ama
ulan konu 380 hit almış benim Pc bozulsa bu kadar insan gelmez :cry:
Trolüne tartışıyoruz yoksa bende biliyorum zaten kusursuz yapıldıklarını

Ama insanların o iğrenç fitne fesat davranışlarından o kadar bıktık ki keşke gerçek olsun diyoruz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
eee zaten böyle bi insandan böyle bi konu beklenirdi yapacak bir şey yok