58_BaBaKoK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,573
bu arada anime kızları gerçektir yalan söylemeyin
bu arada anime kızları gerçektir yalan söylemeyin
3D olan kızlar nönkördür taam mıBu şekilde gerçek kızlardan soğuyorsunuz sizde kusurlusunuz hatırlatiyim
Bazıları ise güzeldir ama utangaçtır ya senin dediğin yada utangaçlar güxel kıx olup illa kusurlu oluyorsun işte anime gibi değil erkeklerde de geçerli3D olan kızlar nönkördür taam mı
Masraflıdır,fitne fesattır,dünyayı yakıp yıksan tapsan gene mutlu olmazlar
Ama anime kızına tapmaya çalışsan bu benim için fazla der ona sadece biraz sewgi göstersen gayet mutlu olur
3D kızlar berbattır şimdi eğer bu yalansa evet kusurluyum ama bu dediklerim aya giymemizden bile daha gerçekci
Bazıları ise güzeldir ama utangaçtır ya senin dediğin yada utangaçlar güxel kıx olup illa kusurlu oluyorsun işte anime gibi değil erkeklerde de geçerli
Hacı yarim saattir bu tartışmayı okuyorum sonunda kafa dank etti niye tartişıyonuz anlamadım renkler ve zevkler tartışılmaz ayrıca her insan kusurludur3D olan kızlar nönkördür taam mı
Masraflıdır,fitne fesattır,dünyayı yakıp yıksan tapsan gene mutlu olmazlar
Ama anime kızına tapmaya çalışsan bu benim için fazla der ona sadece biraz sewgi göstersen gayet mutlu olur
3D kızlar berbattır şimdi eğer bu yalansa evet kusurluyum ama bu dediklerim aya giymemizden bile daha gerçekci
heh bunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur kusursuz insan yoktur ama anime kusursuzdur o yüzden erkekler anime kızlarını beğenirHacı yarim saattir bu tartışmayı okuyorum sonunda kafa dank etti niye tartişıyonuz anlamadım renkler ve zevkler tartışılmaz ayrıca her insan kusurludur
Bişey diyecektim siz kaç yaşındasınız yani yaşı çok büyük biri ya da çok küçük birisi bunu tartışmazdı biraz şey gibi olmuş "dediğimi anla " yani yanlış anlamayın amaheh bunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur kusursuz insan yoktur ama anime kusursuzdur o yüzden erkekler anime kızlarını beğenir
boydan foto atim mi reis sakinleşirsinCidden savunmuyorum ki bunları sadece şaka yapıyorum. Ama Anime kızlarının yeri ayrı
Tm işte kusursuzluk istorum bende yada az kusurlu olsun en azından beyninde neredeyse hiç kötü duygular beslemesin yoksa arada güzel kızlar da var tabi anime kızı değil ama olsunheh bunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur kusursuz insan yoktur ama anime kusursuzdur o yüzden erkekler anime kızlarını beğenir
Trolüne tartışıyoruz yoksa bende biliyorum zaten kusursuz yapıldıklarınıBişey diyecektim siz kaç yaşındasınız yani yaşı çok büyük biri ya da çok küçük birisi bunu tartışmazdı biraz şey gibi olmuş "dediğimi anla " yani yanlış anlamayın ama
ulan konu 380 hit almış benim Pc bozulsa bu kadar insan gelmez![]()
eee zaten böyle bi insandan böyle bi konu beklenirdi yapacak bir şey yok