No Anime

Anime?

• No

Oylar: 34 69.4%
  • No

Oylar: 15 30.6%

• Oy kullanan toplam üye
    49
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Anime kızlarını çok sevmenin sebebi erkekler yapıyor bu animeyi ve hayalindekinden güzel bir kız anime karakteri yapıyorlar gözlerini aç gerçekte böyle bişey olamaz
Olamaz mı? Boş konuşma anime kızları gerçekte de var. Benim sevgilim de anime kızı ilaçlarımı içince yok oluyor ama gerçek.

Olamaz mı? Boş konuşma anime kızları gerçekte de var. Benim sevgilim de anime kızı ilaçlarımı içince yok oluyor ama gerçek.
Şu şekide bir erkeğin bir kızdan beklentisi çok olur ve anime kızları hepsini karşılıyor ama gerçek hayatta böyle bir kız bulmak zor kendiniz kusursuzsunuz bide kız mı kaldı o yüzden diyorum :D Anime kızları fazla güzel ve bir erkeğin sevdiği şekilde yapılır

Şu şekide bir erkeğin bir kızdan beklentisi çok olur ve anime kızları hepsini karşılıyor ama gerçek hayatta böyle bir kız bulmak zor kendiniz kusursuzsunuz bide kız mı kaldı o yüzden diyorum :D Anime kızları fazla güzel ve bir erkeğin sevdiği şekilde yapılır
Olsun anime kızları kusursuzdur.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
Olsun anime kızları kusursuzdur.
İşte fark burda anime kızları kusursuz ama her insan kusurludur
Hayır Barbara Palvin de kusursuzdur
estetik makyajdan veya sahte hayattan mı bahsediyorsun ?
2F307FE1-B1C6-41BC-A3C0-A51A701E6EE4.jpeg

Anime kızlarını çok sevmenin sebebi erkekler yapıyor bu animeyi ve hayalindekinden güzel bir kız anime karakteri yapıyorlar gözlerini aç gerçekte böyle bişey olamaz
Biliyorum işte tam da bu yüzden seviyorum tam hayalimi süslüyorlar gerçekler can yakar 😌

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri