Anime = çizgi filmdir aksini idda eden pepe izliyordur. (!)
Olamaz mı? Boş konuşma anime kızları gerçekte de var. Benim sevgilim de anime kızı ilaçlarımı içince yok oluyor ama gerçek.Anime kızlarını çok sevmenin sebebi erkekler yapıyor bu animeyi ve hayalindekinden güzel bir kız anime karakteri yapıyorlar gözlerini aç gerçekte böyle bişey olamaz
Şu şekide bir erkeğin bir kızdan beklentisi çok olur ve anime kızları hepsini karşılıyor ama gerçek hayatta böyle bir kız bulmak zor kendiniz kusursuzsunuz bide kız mı kaldı o yüzden diyorum Anime kızları fazla güzel ve bir erkeğin sevdiği şekilde yapılırOlamaz mı? Boş konuşma anime kızları gerçekte de var. Benim sevgilim de anime kızı ilaçlarımı içince yok oluyor ama gerçek.
aksini iddia eden 2 kişi gördün biri yrdmlzm diğerini hatırlamıyorum...Anime = çizgi filmdir aksini idda eden makarna sevmiyordur. (!)
Olsun anime kızları kusursuzdur.Şu şekide bir erkeğin bir kızdan beklentisi çok olur ve anime kızları hepsini karşılıyor ama gerçek hayatta böyle bir kız bulmak zor kendiniz kusursuzsunuz bide kız mı kaldı o yüzden diyorum Anime kızları fazla güzel ve bir erkeğin sevdiği şekilde yapılır
İşte fark burda anime kızları kusursuz ama her insan kusurludurOlsun anime kızları kusursuzdur.
Hayır Barbara Palvin de kusursuzdurİşte fark burda anime kızları kusursuz ama her insan kusurludur
İşte fark burda anime kızları kusursuz ama her insan kusurludurOlsun anime kızları kusursuzdur.
estetik makyajdan veya sahte hayattan mı bahsediyorsun ?Hayır Barbara Palvin de kusursuzdur
Biliyorum işte tam da bu yüzden seviyorum tam hayalimi süslüyorlar gerçekler can yakarAnime kızlarını çok sevmenin sebebi erkekler yapıyor bu animeyi ve hayalindekinden güzel bir kız anime karakteri yapıyorlar gözlerini aç gerçekte böyle bişey olamaz