Neler Yeni

No Anime

Anime?

• No

Oylar: 34 69.4%
  • No

Oylar: 15 30.6%

• Oy kullanan toplam üye
    49
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Nesi sanat? Sanat insanlara bir şeyler katar. Animeler de ki sanat ne? İki Japon'un birbiriyle aşkı mı? İzlemedim, izlemem önermemde. Onun yerine gidip kitap okusunlar.
animeler aynı zamanda edebiyat serisidir ve edebiyat bir sanattır ve animelerin çizimleri de mükemmeldir bildiğin gibi resim de bir sanattır ve bunun yanı sıra ön yargının ne kadar kötü olduğunu ve ne kadar bilgisiz olduğunu kanıtlamış oldun senin şu an yaptığının bir benzeri de müslüman olmayan birini kulağın arkasını görümyosun ozaman allah var diyerek ikna etmeye çalışan adamda görmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nesi sanat? Sanat insanlara bir şeyler katar. Animeler de ki sanat ne? İki Japon'un birbiriyle aşkı mı? İzlemedim, izlemem önermemde. Onun yerine gidip kitap okusunlar.
1616742644237.png

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
animeler aynı zamanda edebiyat serisidir ve edebiyat bir sanattır ve animelerin çizimleri de mükemmeldir bildiğin gibi resim de bir sanattır ve bunun yanı sıra ön yargının ne kadar kötü olduğunu ve ne kadar bilgisiz olduğunu kanıtlamış oldun senin şu an yaptığının bir benzeri de müslüman olmayan birini kulağın arkasını görümyosun ozaman allah var diyerek ikna etmeye çalışan adamda görmüştüm

Alıntıyı görüntüle
Anime insana ne katar diye soru sordum cevap alamadım. Bilgisiz ve boş işlere eğilimlisiniz sanırsam.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Anime insana ne katar diye soru sordum cevap alamadım. Bilgisiz ve boş işlere eğilimlisiniz sanırsam.
evet en az senin kadar bilgisizim ve birdaha bilgi sahibi olmadığın bir konuda fikir sahibi olmamanı öneririm

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Bana öneri yapacak seviyede değilsiniz.
yav kardeşim senin animeler hakkında gram bilgin yok ve bana boş olduğunu söylüyorsun bana zaman kaybı olan veya boş iş olan bitane anime serisi söyle

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Bir şey katmaz insana animeler. O yüzden anime izleyeceğine git arkadaşlarınla vakit geçir. Kitap oku. Kendine faydan olsun.
peki onları yapıp yapmadığımı neden biliyorsun

Bir şey katmaz insana animeler. O yüzden anime izleyeceğine git arkadaşlarınla vakit geçir. Kitap oku. Kendine faydan olsun.
bide bilgi sahibi olamdığın konularda fikir sahibi olma kendini küçük düşürüyorsun

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
peki onları yapıp yapmadığımı neden biliyorsun

bide bilgi sahibi olamdığın konularda fikir sahibi olma kendini küçük düşürüyorsun
Kendini küçük düşüren sensin. Daha burada sorulara cevap veremiyor animeleri koruyor. Anime izleyenlerinde yaşının 13'den büyük olduğunu düşünmüyorum. Bir de geliyor "kardeşim" diyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom