Neler Yeni

No Anime

Anime?

• No

Oylar: 34 69.4%
  • No

Oylar: 15 30.6%

• Oy kullanan toplam üye
    49
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
birde karakter gelişimi senaryosu çizimleri müzikleri çok iyi olan animeler de var ve animeler aşk dizisi değil :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendini küçük düşüren sensin. Daha burada sorulara cevap veremiyor animeleri koruyor. Anime izleyenlerinde yaşının 13'den büyük olduğunu düşünmüyorum. Bir de geliyor "kardeşim" diyor.
peki herhangi bir tartışmada yaşın ne önemi var ? 15 yaşındayım sende animeler hakkında bilgi sahibi olmadan animelere saldırıyorsun

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Animeler insana ne katıyor? Hiçbir şey.
bir tartışmada yaşın önemi ne kadar yok sen hayatın boyunca kendine bir şey katacak şeyler yapıp egonu tatmin ediyorsan ben bir şey yapamam sana, sen at gözlüğünü takmış dışa kapalı bir insansın ve hayatının sonuna kadar böyle gidecek söyleyeyim

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Nesi sanat? Sanat insanlara bir şeyler katar. Animeler de ki sanat ne? İki Japon'un birbiriyle aşkı mı? İzlemedim, izlemem önermemde. Onun yerine gidip kitap okusunlar.
Anime bir çizim sanatıdır, sen ister kabul et ister etme. Bu böyle. Bir şeyi yapman için illa bir sebebi veya sana bir şey katması için yapman gerekmez. Ha ben eğlenmek için anime izlerim, mesela sen oyun oynayabilirsin. Buradaki amaç eğlence. Böyle diyorsan vaktini sürekli dolu şeylere harcıyorsun o zaman.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Bence bir hobiyi yararlılığına göre yapmak yanlıştır sonuçta hobiler sadece yarar için değil eğlence için de yapılabilecek şeyleri içermelidir.

NOT: Anime izlemeyi hiç sevmem.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bir tartışmada yaşın önemi ne kadar yok sen hayatın boyunca kendine bir şey katacak şeyler yapıp egonu tatmin ediyorsan ben bir şey yapamam sana, sen at gözlüğünü takmış dışa kapalı bir insansın ve hayatının sonuna kadar böyle gidecek söyleyeyim
Dışarda beni görmüş sanırsam. :D
Anime bir çizim sanatıdır, sen ister kabul et ister etme. Bu böyle. Bir şeyi yapman için illa bir sebebi veya sana bir şey katması için yapman gerekmez. Ha ben eğlenmek için anime izlerim, mesela sen oyun oynayabilirsin. Buradaki amaç eğlence. Böyle diyorsan vaktini sürekli dolu şeylere harcıyorsun o zaman.
Animeler sanat olabilir. Ben izlemem, kardeşim falan olsa onlara da izletmem. Bir şey katmıyor insanlara.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Animeler insana ne katıyor? Hiçbir şey.
güzel çizimleri sayesinde göz zevkini şenlendiriyor karakter gelişimim hikaye akışı ve güzel senaryosu sayesinde de kaliteli ve güzel vakit geçirmiş oluyorsun

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Dışarda beni görmüş sanırsam. :D

Animeler sanat olabilir. Ben izlemem, kardeşim falan olsa onlara da izletmem. Bir şey katmıyor insanlara.
sende kimliğimi görmüş ve benden üst sınıf bir insan olduğunu kanıtlamış birisine benziyorsun

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bunu bir şey izlemeden bilemezsin. İzlemediğin şeyin sana bir şey katıp katmadığını nereden biliyorsun?
Arkadaşa sordum izlemediğim için cevap veremiyor.
Bence bir hobiyi yararlılığına göre yapmak yanlıştır sonuçta hobiler sadece yarar için değil eğlence için de yapılabilecek şeyleri içermelidir.

NOT: Anime izlemeyi hiç sevmem.
Bence yargılanır. Neden diye soracak olursan şöyle söyleyim kitap okumak, bir enstrüman çalmak insanı geliştirir. Ama animeler ne yapıyor? Arkadaşa sordum cevap vermiyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Yüce başbuğ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bunu bir şey izlemeden bilemezsin. İzlemediğin şeyin sana bir şey katıp katmadığını nereden biliyorsun?
Çünkü o bir Alfa
Ben en az 3 4 tane anime izlemişimdir beni gerçek anlamda sıkıyor o yüzden boş iş olarak görüyorum beni eğlendirmiyor ve sıkıyorsa oyunda böyledir Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom