Neler Yeni

No Anime

Anime?

• No

Oylar: 34 69.4%
  • No

Oylar: 15 30.6%

• Oy kullanan toplam üye
    49
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Arkadaşa sordum izlemediğim için cevap veremiyor.

Bence yargılanır. Neden diye soracak olursan şöyle söyleyim kitap okumak, bir enstrüman çalmak insanı geliştirir. Ama animeler ne yapıyor? Arkadaşa sordum cevap vermiyor.
kardeşim kendimi yada animeleri sana aknıtlayarak kendime hiç bir şey katamam seni bana hiç bir şey katmıyorsun boş insansın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim kendimi yada animeleri sana aknıtlayarak kendime hiç bir şey katamam seni bana hiç bir şey katmıyorsun boş insansın
ne kadar benden üst sınıf kaliteli bir insan olsa da

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İlla bir şey katması gerekmiyor ki. İzlediğin aksiyon filmleri sana çok mu bir şey katıyor? Ayrıca "çoğu" animede ana bir fikir vardır. Oradan yürür zaten.
Filmde izlemiyorum. Zaten ülkemizde televizyon pek doğru kullanılmıyor zaten.

• Muhteşem

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Sen de sakin konuş hemen alevlenmeyin. Sakin sakin tartışmayı öğrensin herkes.
Filmde izlemiyorum. Zaten ülkemizde televizyon pek doğru kullanılmıyor zaten.
Yani siz tüm vaktinizi yararlı şeylere harcadığınızı söylüyorsunuz. Doğru mu anladım?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Dışarda beni görmüş sanırsam. :D

Animeler sanat olabilir. Ben izlemem, kardeşim falan olsa onlara da izletmem. Bir şey katmıyor insanlara.
Sevmeyebilirsin, bunda sorun yok. Ben sadece “bir şey katmıyor” kısmına takıldım yine. Yani böyle diyorsan eğlenmek için bir şeyler yapmıyorsun demektir. Bu kadar kasmaya gerek yok, her şeyi kendimize bir şeyler katsın diye yapacak değiliz. Hayatını bilgi ve yapacaklarını sürekli “bir şey katma” mottosu ile yaşıyorsan başka.

Son düzenleme:

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Sen de sakin konuş hemen alevlenmeyin. Sakin sakin tartışmayı öğrensin herkes.
sakin sakin anlatmaya çalıştım aynı şeyi tekrarladı ve yazdığım şeyleri okumadığına karar verdim bende onun anlayacağı yolda anlatmaya çalışıyorum

• Muhteşem

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bu konuda niye tartışıyorsunuz ki? Ben anime izlemeyin demedim kimseye. Sadece profil fotoğrafı hoşuma gitti yaptım...

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
seninle alakası yok bu konu eğlencesine açıldığı belli ama arkadaş kendine bişeyler katmaya bir eğlence amaçlı açılmış troll konuda çalışıyor kenidene bişeyler kaytıyor birde rahatsız etmeyelim
Bu konuda niye tartışıyorsunuz ki? Ben anime izlemeyin demedim kimseye. Sadece profil fotoğrafı hoşuma gitti yaptım...

• Muhteşem

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Yazılım öğrenmeye çalışıyorum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ilişkilerim için. Yani evet.
peki benimle tartışma sana ne kattı yada u forumda bu akdar vakit geçirmek ozaman git kitap oku

• Muhteşem
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom