Hocalar duyuru falan yaptıracaksa ayak işçisisin. Son ders defter toplarsın. Başka bir olayı yok telefonu umursamıyorlar. Genelde memur, müdür, müdür yardımcısı odasının yakınında bir masa sandalye olur orada otururlar.Arkadaşlar yakın zamanda ilk defa nöbetçi öğrenci olacağım.Ne yapmak gerektiğini aslında kısmen biliyorum ama sabah nöbetçiyken nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum.Yardım eder misiniz?
Teşekkürler, Yani müdür yardımcısının odasına gitmem gerekiyor sabah.Hocalar duyuru falan yaptıracaksa ayak işçisisin. Son ders defter toplarsın. Başka bir olayı yok telefonu umursamıyorlar. Genelde memur, müdür, müdür yardımcısı odasının yakınında bir masa sandalye olur orada otururlar.
İlk ders defter dağıt, son ders defter topla, tüm gün nöbetçi öğrenci masasında otur ve hocaların sana söyleyeceği ayak işlerini yap. Mevzu bundan ibaret.Arkadaşlar yakın zamanda ilk defa nöbetçi öğrenci olacağım.Ne yapmak gerektiğini aslında kısmen biliyorum ama sabah nöbetçiyken nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum.Yardım eder misiniz?
EvetTeşekkürler, Yani müdür yardımcısının odasına gitmem gerekiyor sabah.
Defter dağıtma mevzusu değişebiliyor. Ben bildim bileli başkan gidip alır.İlk ders defter dağıt, son ders defter topla, tüm gün nöbetçi öğrenci masasında otur ve hocaların sana söyleyeceği ayak işlerini yap. Mevzu bundan ibaret.
kardeşim sizin sınıfa bakan müdür yardımcısının yanına git hocam ben nöbetçiyim ne yapacam de sana der şu katçık diye orada oturursun hocalar iş verirse yapaprsın yoksa telefonla oynarsın sonra eve gidersinArkadaşlar yakın zamanda ilk defa nöbetçi öğrenci olacağım.Ne yapmak gerektiğini aslında kısmen biliyorum ama sabah nöbetçiyken nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum.Yardım eder misiniz?
Hocam müdür yardımcısının odasına gittiğimde orada olacağını düşünüyorum.Olmazsa müdürün odasına giderim o yönlendirir.kardeşim sizin sınıfa bakan müdür yardımcısının yanına git hocam ben nöbetçiyim ne yapacam de sana der şu katçık diye orada oturursun hocalar iş verirse yapaprsın yoksa telefonla oynarsın sonra eve gidersin
k isen kapıda beklersin girenlerin tc sini filan alırsın yanı akşama kadar oturursun kapıyı filan açarsınArkadaşlar yakın zamanda ilk defa nöbetçi öğrenci olacağım.Ne yapmak gerektiğini aslında kısmen biliyorum ama sabah nöbetçiyken nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum.Yardım eder misiniz?
Okula gelen velilerin ismi, soy ismi ve imzası, müdür yardımcısı bir şey isterse o (öğrenci çağırma vs.) Birde bazen öğretmenler kantinden aldığı tostu vs. getirmeni isteyebilir.Arkadaşlar yakın zamanda ilk defa nöbetçi öğrenci olacağım.Ne yapmak gerektiğini aslında kısmen biliyorum ama sabah nöbetçiyken nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum.Yardım eder misiniz?