Onun Yerine Samsung S10 lite alBaşlıca sorularım:
1- Isınan bir telefon diye duydum doğrumudur?
2- Iphone SE 2020 almayı düşünüyordum Note 10 Lite mı Iphone SE 2020 mi?
3- Kaç sene güncelleme alır?
Bilgim yok ama o fiyata s10 lite daha mantıklı işlemcisi fark atıyorpeki note 10 lite da ısınma oluyor mu bilginiz var mı?
Dostum normal kullanırken ısınma olacağını zannetmem ama yoğun uygulamalarda tabi ki her telefon gibi ısınır.peki note 10 lite da ısınma oluyor mu bilginiz var mı?
aslında benim için dış görünüş çok ta önemli değil ve tek kamera olmasına rağmen gayet iyi iş görüyor bana göre tek eksik yanı bataryası....Isınma konusu her telefon yoğun uygulamalarda tabi ki ısınır.
iphone SE 2020 güzel bir model fakat tek kameralı ve eski tasarımının olması herkesin hoşuna gitmeyebilir ayrıca fiyatı da yüksek.
android telefonlarda ioslerden genellikle daha uzun bir güncelleme süresi vardır.
f/pBaşlıca sorularım:
1- Isınan bir telefon diye duydum doğrumudur?
2- Iphone SE 2020 almayı düşünüyordum Note 10 Lite mı Iphone SE 2020 mi?
3- Kaç sene güncelleme alır?
Yani dediğim gibi ben pek eski tasarımı beğenmiyorum ve tek kamera bence bir eksiklik ayrıca bataryada var tabi ama bunlar sizin için tamam ise ve bütçe de var ise alınabilir.aslında benim için dış görünüş çok ta önemli değil ve tek kamera olmasına rağmen gayet iyi iş görüyor bana göre tek eksik yanı bataryası....
ve se 2020 de a 13 yani en iyi işlemcilerden biri yer alıyor evet gözle pek fark edilemeyebilir ancak ilerleyen yıllarda fark edecektirIsınma konusu her telefon yoğun uygulamalarda tabi ki ısınır.
iphone SE 2020 güzel bir model fakat tek kameralı ve eski tasarımının olması herkesin hoşuna gitmeyebilir ayrıca fiyatı da yüksek.
android telefonlarda ioslerden genellikle daha uzun bir güncelleme süresi vardır.
İşlemci konusunda size şöyle söyleyeyim zaten iphone x de kullanılan A11 de de şuanda siz bir sorun göremezsiniz çünkü ios optimizasyonu ile birlikte performans uzun yıllar dayanır.ve se 2020 de a 13 yani en iyi işlemcilerden biri yer alıyor evet gözle pek fark edilemeyebilir ancak ilerleyen yıllarda fark edecektir
benim iphone isteme sebepleriminden biri uzun süre beni götürceği aslında bi 6 7 yıl götürür diye düşünüyorumİşlemci konusunda size şöyle söyleyeyim zaten iphone x de kullanılan A11 de de şuanda siz bir sorun göremezsiniz çünkü ios optimizasyonu ile birlikte performans uzun yıllar dayanır.