Note 10 Lite alınır mı?

Utkuu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Başlıca sorularım:
1- Isınan bir telefon diye duydum doğrumudur?
2- Iphone SE 2020 almayı düşünüyordum Note 10 Lite mı Iphone SE 2020 mi?
3- Kaç sene güncelleme alır?

Başlıca sorularım:
Onun Yerine Samsung S10 lite al

Isınma konusu her telefon yoğun uygulamalarda tabi ki ısınır.
iphone SE 2020 güzel bir model fakat tek kameralı ve eski tasarımının olması herkesin hoşuna gitmeyebilir ayrıca fiyatı da yüksek.
android telefonlarda ioslerden genellikle daha uzun bir güncelleme süresi vardır.

iphone SE 2020 güzel bir model fakat tek kameralı ve eski tasarımının olması herkesin hoşuna gitmeyebilir ayrıca fiyatı da yüksek.
android telefonlarda ioslerden genellikle daha uzun bir güncelleme süresi vardır.
aslında benim için dış görünüş çok ta önemli değil ve tek kamera olmasına rağmen gayet iyi iş görüyor bana göre tek eksik yanı bataryası....

Başlıca sorularım:
f/p

aslında benim için dış görünüş çok ta önemli değil ve tek kamera olmasına rağmen gayet iyi iş görüyor bana göre tek eksik yanı bataryası....
Yani dediğim gibi ben pek eski tasarımı beğenmiyorum ve tek kamera bence bir eksiklik ayrıca bataryada var tabi ama bunlar sizin için tamam ise ve bütçe de var ise alınabilir.

ve se 2020 de a 13 yani en iyi işlemcilerden biri yer alıyor evet gözle pek fark edilemeyebilir ancak ilerleyen yıllarda fark edecektir

ve se 2020 de a 13 yani en iyi işlemcilerden biri yer alıyor evet gözle pek fark edilemeyebilir ancak ilerleyen yıllarda fark edecektir
İşlemci konusunda size şöyle söyleyeyim zaten iphone x de kullanılan A11 de de şuanda siz bir sorun göremezsiniz çünkü ios optimizasyonu ile birlikte performans uzun yıllar dayanır.

İşlemci konusunda size şöyle söyleyeyim zaten iphone x de kullanılan A11 de de şuanda siz bir sorun göremezsiniz çünkü ios optimizasyonu ile birlikte performans uzun yıllar dayanır.
benim iphone isteme sebepleriminden biri uzun süre beni götürceği aslında bi 6 7 yıl götürür diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,053
Üyeler
191,027
Son üye
serkanedabasar78
Geri